• Breed assortiment
  • Verzendkosten €7,95
  • Mooie en goede feesten
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen
Home » Feesten » Cocktail Party

Geniet in stijl met een cocktail party van Rumworld

Gaat u een feestje organiseren? En wilt u eens wat anders dan biertjes drinken aan de bar? Dan is een cocktail party echt iets voor u! Geniet van bekende én onbekende cocktails en geniet van uw feestje in stijl. Perfect voor een bedrijfsfeest, leuk evenement, op uw vereniging of gezellig bij u in de straat, tuin of huis.

Wat kunt u verwachten van een cocktail party?
Bij cocktails denkt u misschien meteen aan zon, zee en strand en ook op een cocktail feestje kunt u zich volledig in Caribische sferen wanen. Maar ook op andere momenten kunnen cocktails heerlijk zijn natuurlijk. Organiseert u een evenement met een ander thema? Onze cocktail shakers kunnen hun kleding aanpassen naar het thema van uw feest. Dat kan dus zomers en Caribisch zijn, maar als u rondom kerst een cocktail feestje wil geven passen zij hun kleding daar graag op aan. Er worden zowel bekende als minder bekende cocktails bereid en ook u kan daar natuurlijk een voorkeur in aan geven. Welke cocktails moeten er echt per se op het menu komen te staan en welke laat u liever achterwege? Alles wordt in stijl geregeld en de cocktails worden bereid met de lekkerste verse ingrediënten. De drankjes worden in bijpassende glazen geschonken en worden mooi gegarneerd. Zo beleven uw gasten en uzelf een fantastische avond.

Wat kost een cocktail party?
Ziet u uzelf ook al zitten met een heerlijke cocktail in de hand? Voor €1500,- kunt u maar liefst 200 cocktails drinken. Geeft u een groot feest en heeft u meer cocktails nodig? Dan zijn deze er voor €7,50 per cocktail bij te boeken. Deze prijzen zijn inclusief BTW maar zonder reiskosten à 0,55 per km vanaf Amsterdam of Zutphen v.v. en eventuele veer of parkeerkosten. Wilt u meer informatie? Of wilt u meteen zo’n fantastisch feest boeken? Neem dan nu contact met Anervo Entertainment op. Wanneer gaan u en uw gasten van onze cocktails genieten?