• Breed assortiment
  • Verzendkosten €7,95
  • Mooie en goede feesten
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen
Home » Feesten » Rum Party

Rum Bar: als u van een echte party houdt!

Rum staat bekend als één van de lekkerste alcoholische dranken die er bestaan. Met een goed merk rum uw gasten verwennen, is dan ook een geste die door veel mensen echt gewaardeerd wordt. Wilt u dit een keer uitproberen, laat dan een Rum Party op locatie organiseren. Dit kan via dé specialist in Oost-Nederland op het gebied van rum parties, namelijk Rumworld uit Nijverdal. Wat zijn de voordelen van een leuke rum party precies? Welke mogelijkheden hebben wij te bieden? En hoeveel kost een Rum Party organiseren ongeveer?

Voordelen en mogelijkheden van een rumfeest organiseren

Kiest u voor het organiseren van een rumfeest met Rum Bar voor uw evenement, een vrijgezellenparty of wilt u gewoon met vrienden of collega’s een keer een leuke activiteiten beleven? Huur dan onze Bamboe Rum Bar op locatie. Een groot voordeel hiervan is dat wij ervoor zorgen dat achter de bar enkele ervaren rum adviseurs staan. Onze experts schenken tot tweehonderd glazen rum voor uw gasten in. Als kenners van rum geven ze de feestvierders adviezen over welke rum soorten echte aanraders zijn. Uw gasten krijgen tips over hoe rum het beste gedronken kan worden, leren veel over deze alcoholische drank en, dat vooral, proeven de meest unieke en fijne rum soorten die er bestaan. Een tweede voordeel is de goede sfeer die tijdens rumfeesten automatisch ontstaat. Mensen raken, zo is onze ervaring, tijdens een rumfeest ongedwongen in gesprek met elkaar en hebben gewoon een topmiddag of topavond!

Opties en prijzen van onze Rum Bar

Tijdens een rumfeest maken gasten kennis met alle facetten van rum en kunnen ze veel rum soorten, ages, smaakvarianten en merken proberen. Een Rum Bar huren met 200 glazen rum inbegrepen, kost slecht 900 euro*. Voor glazen rum die extra gedronken worden, hanteert Rumworld een nacalculatie van 4 euro per glas (alleen op afspraak). Uiteraard kunnen wij uw gasten ook van achter uw eigen bar bedienen. Een optie is ook om, als u dat wilt, uw gasten gewoon per glas te laten betalen. En tenslotte heeft u een zorgeloos en ontspannend feest, dat uw gasten nog lang zal heugen! Contact Anervo Entertainment voor boekingen en/of meer informatie.*Excl. btw en reiskosten €0,45 per km af Nijverdal v.v. en eventuele veer en parkeerkosten.