• Breed assortiment
  • Verzendkosten €7,95
  • Mooie en goede feesten
  • Top tastings
  • Veilig afrekenen
Home » Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rumworld.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

“Producten die u via deze webwinkel koopt die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

“Producten die u via deze webwinkel koopt met een beperkte houdbaarheid waarbij dit duidelijk vermeld is op de productpagina  kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

“Producten die u via deze webwinkel koopt dienen ongeopend en ongebruikt geretourneerd te worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Mocht u vragen hebben, contact ons gerust.

Ik/Wij (*) deel/delen

(*) u hierbij mede dat ik/wij

(*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst

(*) herroep/herroepen

*Besteld op (DD-MM-YYYY) :

*Ordernummer:

*Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

*Naam/Namen consument(en):

*Adres consument(en) :

*IBAN Rekeningnummer:

*Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

*Datum(DD-MM-YYYY):