• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

MATHIEU TEISSEIRE

Voeg met Mathieu Teisseire een vleugje ‘Franse flair’ toe aan je creaties. Maak van je drankje een belevenis en geniet! De siropen van Mathieu Teisseire zijn kwalitatief en puur; elk recept van Mathieu Teisseire is op een unieke manier gemaakt, met echte ingrediënten en dat proef je. Naast het garanderen van smaak en kwaliteit, is het onze missie om onze horecapartners actief te ondersteunen op het gebied van verkoop, inspiratie en creatie. Onze veelzijdigheid is jouw kracht. Elke fles siroop, staat voor eindeloos veel creaties in diverse drankencategorieën en is breed toepasbaar. Zo kunnen onze horecapartners meer rendement uit elk moment halen en hun gasten niet alleen bedienen met unieke creaties, maar écht verrassen.  

 

SMAAK

De siropen van Mathieu Teisseire zijn puur en gemaakt van echte ingrediënten; alles draait om smaak. Wij doen geen concessies aan de hoeveelheid fruit en zijn uniek in het mengen van natuurlijke suikers. Door het gebruik van twee verschillende soorten suiker hebben onze siropen een langere smaakintensiteit en blijft de smaak van onze siropen stabiel na verloop van tijd. Ontdek hier onze ruime aanbod aan smaken!

 

KWALITEIT

Kwaliteit staat voorop. De kennis en ervaring die Mathieu Teisseire in 300 jaar heeft opgedaan en doorgegeven, proef je terug in de kwaliteit van onze siropen. Zo zorgt het gebruik van de twee soorten natuurlijke suikers bijvoorbeeld voor meer efficiëntie; er vindt geen versuikering plaats waardoor er minder verspild wordt. Daarnaast gebruiken we voor onze siropen alleen natuurlijk bronwater uit de Franse Alpen.