• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Distillaria Tejina

Distillaria Tejina

IN HET HART VAN ELKE FAMILIETRADITIE LIGT EEN LANGE ERVARING
Dat de wortels groeien en sterker worden hangt voor een groot deel af van de passie en de zorg ervoor dat ze hun vruchten ontvangen.

Oorsprong en innovatie als weg naar uitmuntendheid. Deze zin zou de essentie kunnen samenvatten die Destilería de Tejina definieert, een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1948 is gegroeid op basis van toewijding aan traditie en kwaliteit, sommige fundamenten die zijn versterkt door een vastberaden streven naar innovatie om het meeste uit onze destillaten.

Door de meest geavanceerde verpakkingstechnologie en onze uitgebreide veiligheidsgarantie behouden we bij Destilería de Tejina de striktheid die ons kenmerkt, van de zorgvuldige selectie van grondstoffen tot de bereiding en distributie van elk van de producten waaruit ze de bedrijf. Dit is de enige manier om de hoogste kwaliteit van onze gedistilleerde dranken te bereiken, bestaande uit een breed scala aan distillaten en maceraten, waaronder nationale en internationale merken en natuurlijk de echte 'Ronmiel de Canarias'.

In onze uitgebreide ervaring als producenten en distributeurs van gedistilleerde dranken hebben we altijd het doel gehad om Canarische rum op de wereld te zetten. En we hebben het niet alleen bereikt, maar we blijven eraan werken: Tejina Distillery is aanwezig op alle eilanden van de archipel, in een groot deel van Europa, de Verenigde Staten en Japan en blijft streven naar uitmuntendheid door de combinatie van traditie en moderniteit om onze rum naar de top te brengen.


Rum Merken van Distillaria Tejina

De "eigen" merken van Distillaria Tejina zijn:

  1. Ron Aguere
  2. Ron Cocal
  3. Ron Guajiro

Importeur

Hofman Import

Informatie Distillaria Tejina

Status:  Operationeel
Opgericht: 1948
Website: Distillaria Tejina
Bezoek: Alleen op afspraak
Adres: C/ Palenzuela, 2 38260, Tejina. La Laguna. Santa Cruz de Tenerife
Facebook: Distillaria de Tejina