• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

FLA Distillery

FLA Distillery

PROTAGONISTEN VAN ONTWIKKELING IN ANTIOQUIA

Een van de belangrijkste redenen waarom we bestaan ​​en die ons elke dag aan het werk zet, is om bij te dragen aan de ontwikkeling en het welzijn van alle Antioqueños. Gedurende al die jaren hebben we belangrijke middelen gegenereerd om voornamelijk gezondheids- en onderwijsprogramma's te realiseren.

Fábrica de Licores y Alcoholes de Antioquia is een openbare entiteit die ressorteert onder het Ministerie van Financiën van de regering van Antioquia. Sinds de oprichting in 1919 is de FLA een maatstaf geworden voor trots, degelijkheid en innovatie voor de inwoners van Antioquia.

De FLA is in de loop der jaren geperfectioneerd en we zijn trotse meesters in het genereren van emoties, vreugde en optimisme. We zijn tevreden dat we het belangrijkste drankbedrijf in Colombia zijn en een van de meest stabiele, winstgevende bedrijven met een grote internationale uitstraling.

Een pad dat in meer dan 100 jaar is opgebouwd , leert ons dat ervaring ons leidt tot een grondige kennis van wat we doen, ons leidt tot meesters in uitmuntendheid, ons leidt tot het ervaren van Meesterschap gemaakt emotie.

Onze verantwoordelijkheid is dat we door het geluk dat onze producten geven, ook geluk willen brengen in de huizen van Antioquia, hiervoor is onze verkoop noodzakelijk om de sociale realiteit van Antioquia te veranderen.

Met elk legaal drankje van onze FLA dat u met mate drinkt, draagt ​​u bij aan het genereren van meer gezondheid, onderwijs en sport, werk en welzijn voor Antioqueños.


Rum Merken van FLA Distillery

De "eigen" merken van de FLA Distillery zijn:

  1. Ron Medellin
  2. Antioqueno Aguardiente

Importeur

Paisa NL

Informatie FLA Distilleerderij

Status:  Operationeel
Opgericht: 1919
Website: FLA
Bezoek: Tour
Adres: Carrera 50 nr. 12 Sur 149, Itagüí, Antioquia (Colombia)