• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

La Huertana

La Huertana Destillarias

La Huertana Distillery Ltd is een familiebedrijf opgericht in 1944. Meer dan zeventig jaar toegewijd aan het produceren van dranken en distillaten onderstrepen het succes van veel van onze producten op de nationale en internationale markt.

De moderne installaties en de nieuwste technologieën die worden gebruikt bij de uitwerking van onze producten, laten ons de traditionele ontstaansgeschiedenis niet vergeten, te midden van houten vaten en het intense aroma van sterke drank. Een romantisch beeld van de oorspronkelijke wijnmakerij die een transformatie heeft ondergaan, waardoor de kwaliteit, hygiëne en aanzienlijke voordelen van de dranken die we nu produceren, zijn verbeterd. Het is duidelijk dat het hoofddoel van ons bedrijf is om gelijke tred te houden met de behoeften van onze klanten en hen een kwaliteitsproduct, goede relaties en de meest efficiënte service aan te bieden.

Het werk en de standvastigheid van een enthousiast en toegewijd team hebben La Huertana Distillery in staat gesteld om een modern, avant-gardistisch bedrijf te worden, zowel op technologisch als op persoonlijk gebied, bekommerd om kwaliteit, de internationale aanpak, dicht bij de consument en respect voor traditionele productiemiddelen, de hoeksteen van hun strategie, een referentie worden binnen de sector, zowel nationaal als internationaal.


Rum Merken van La Huertana Distillery

De "eigen" rum merken van de La Huertana Distillery zijn:

  1. Ron Canuca
  2. Balu Coconut
  3. Macaibo

Importeur

Lijfering

Informatie La Huertana Distilleerderij

Status:  Operationeel
Opgericht: 1944
Website: LH Distilarias
Bezoek: Op afspraak
Adres: Pol. Ind. Oeste - c/ Paraguay - Parc. 8/4 • 30820 Alcantarilla (MURCIA - ESPAÑA)

Facebook: Destilarias La Huertana