• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

melchers Distillery

Melchers Distillery

MELCHERS GROUP is een onafhankelijke distilleerderij en brouwerij.

De huidige voorzitter van de holding is de heer Pieter A. Vonk sr., die een levenslange ervaring heeft in de alcoholische drankenindustrie en wordt sinds 1997 bijgestaan door zijn zoon de heer Pieter A. Vonk jr., nu als CEO.

MELCHERS GROUP is een bedrijf met veel talenten. Ze kunnen producten aanbieden die variëren van de voortreffelijke gedistilleerde producten van Melchers tot de hoogwaardige bieren van Melchers Brewery. Sinds het begin van de 20e. eeuw P. Melchers Distillery exporteerde de meeste van hun producten over de hele wereld. De grootste exportmarkten waren Afrika en Zuid-Amerika en met name Ghana, Nigeria en Argentinië. Na de Tweede Wereldoorlog zijn de meeste van deze markten veranderd en moest P. Melchers Distillery nieuwe exportmarkten vinden en begon te exporteren naar de meeste landen in Europa, de VS, Nieuw-Zeeland, Azië en de voormalige Oostbloklanden.

Halverwege de jaren 80 opende zich een opwindende nieuwe markt en Melchers begon supermarkten te bevoorraden door voor hen Private Label-producten te ontwikkelen tegen concurrerende prijzen en betrad deze markt met veel succes. Halverwege de jaren 90 leidde de groei van de Private Label-activiteiten tot uitbreiding van onze producten naar de grote supermarktketens in Japan en de andere landen in het Verre Oosten. Nu, aan het begin van de 21e eeuw, is Melchers Distillery voortdurend op zoek naar nieuwe markten en het ontwikkelen van nieuwe producten en staat klaar om u op elk moment van dienst te zijn. Dit alles draagt bij aan de bedrijfsfilosofie van het bedrijf, die gericht is op haar klanten. De winnende formule van het bedrijf is het hoogwaardige productassortiment, de concurrerende prijzen en de professionele service die we allemaal aan de hoogste normen houden om de tevredenheid van elke klant te garanderen. De productie van onze Spirit-producten vindt plaats in de zeer moderne gezamenlijke productievestiging in Nederland en Duitsland op ongeveer anderhalf uur rijden van de haven van Rotterdam en Antwerpen.


Rum Merken van Melchers Distillery

De "eigen" rum merken van de Melchers Distillery zijn:

  1. Big Black Dick Rum

Importeur

Nederlands bedrijf doen dus geen import (-;

Informatie Melchers Distilleerderij

Status:  Operationeel
Opgericht: 1837
Website: Melchers
Bezoek: Niet mogelijk
Adres: NIEUWEGRACHT 12, 3763 LB SOEST, THE NETHERLANDS