• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

1914 Rum


Een nieuwe geest uit Panama perfectioneert het genot van een gerijpte rum in "Spaanse stijl": Ron 1914.

Ron 1914 staat symbolisch voor de versmelting van verleden en toekomst en is opgericht door de Rum of Panama Corp. en is een eerbetoon aan Panama en de interoceanische doorgang.

Midden-Amerika staat wereldwijd bekend om het produceren van ongelooflijk soepele rums door een lang rijpingsproces die hun consumenten verleiden met een karakteristieke zoetheid. Panama staat al heel lang bekend als een rumproducerende natie en is de thuisbasis van wereldberoemde merken.

Met onze Ron 1914 zetten we deze traditie voort en besteden we bijzondere aandacht aan de Panamese cultuur en het landschap.

Met een rijping tot 22 jaar is deze rum het premium product van de fabrikant, die veel details over Panama heeft geïntegreerd in het visuele ontwerp van het product.

De typische zoetheid van "Spaanse stijl" rum is relatief mild met Ron 1914, wat helpt om elegante tonen van chocolade en fruit te benadrukken. Het heeft ook een verleidelijke zijdeachtige finish met een langdurig retro-nasaal effect.

Ron 1914 is een rum geproduceerd in Panama. Gedistilleerd in de provincie Herrera en gebotteld in de faciliteiten van CLN in Panama City.

Ron 1914 staat voor tropische ambiance, gecombineerd met een vleugje glamour uit de wereldeconomie en een vleugje maritieme reislust. Rumtraditie ontmoet de tand des tijds in deze fles, waarbij het verleden nooit wordt vergeten en altijd vooruit wordt gekeken naar de toekomst.


Bottler:
1914

Visiting:
Not provided

Established:
Not provided

Website:
Ron1914

Facebook:
N/A

Instagram:
ron_1914


1914 Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
1914 Edicion Gatun Barrel Aged Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen