• Rum promotie
 • Top tastings
 • Rum advies
 • Nederlands Rum Portal

Ron aguere 


Tenerife 

 

IN HET HART VAN ELKE FAMILIETRADITIE
LIGT EEN LANGE ERVARING

Of de wortels groeien en sterker worden, hangt grotendeels af van de passie en
zorg die hun vruchten ontvangen.


ron aguere: rum uit de canarische eilanden


Ontdek de essentie die Destilería de Tejina definieert, een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1948 de beste traditie in de productie van sterke dranken combineert met de meest geavanceerde verpakkings- en kwaliteitscontroletechnologie.


een beetje historie


Er was een tijd dat suikerrietplantages zich verspreidden langs de kust van de lagune. De families uit dit gebied in het uiterste noordoosten van het eiland Tenerife hebben vooruitgang geboekt met de teelt, oogst en distillatie. Om dit intrinsieke kenmerk van deze gemeenschap te versterken, kwamen Alfredo Martín Reyes, José Rodríguez Tascón en het bedrijf Hijos de Juan Rodríguez SA in 1948 samen om de distilleerderij San Bartolomé de Tejina SA op te richten.

Jaren gingen voorbij en de distilleerderij werd de Canarische coöperatie voor gedistilleerde dranken en likeuren, waardoor het de naam kreeg die in de herinnering populair is gebleven: COCAL. De industriële activiteit waaruit dit bevolkingscentrum leefde blijft groeien totdat het een regionale uitbreiding aanneemt waarin de Canarische stijl die zijn distillaten kenmerkt perfect past. Het is dan dat de familie Martín Rodríguez, met een grote aanwezigheid in de rum sector op de Canarische Eilanden als eigenaar van Arehucas, haar zinnen zet op Destilería de Tejina en dit ondernemende familiebedrijf aan haar groep toevoegt.


verpakking


Door de meest geavanceerde verpakkingstechnologie en onze uitgebreide veiligheidsgarantie handhaven we bij Destilería de Tejina de nauwkeurigheid die ons kenmerkt, van de zorgvuldige selectie van grondstoffen tot de productie en distributie van elk van de producten waaruit ze bestaan. Ze verlaten het bedrijf . Dit is de enige manier om de hoogste kwaliteit van onze sterke dranken te bereiken, bestaande uit een breed scala aan distillaten en maceraten, waaronder nationale en internationale merken en uiteraard de echte 'Ron miel de Canarias'.

Door onze uitgebreide ervaring als producenten en distributeurs van sterke dranken hebben we altijd het doel gehad om Canarische rum naar de wereld te brengen. En dat hebben we niet alleen bereikt, maar we blijven eraan werken: de Tejina-distilleerderij is aanwezig op alle eilanden van de Archipel, in een groot deel van Europa, de Verenigde Staten en Japan en zet haar toewijding aan uitmuntendheid voort door de combinatie van traditie en moderniteit om onze rum naar de top te brengen.


onze rums


Ron Aguere Caramelo Rum

Review door Erik

Ron Aguere Caramelo Rum is een heerlijke rum afkomstig uit de Canarische Eilanden, die bekend staat om zijn rijke en zoete smaak. Deze rum likeur wordt geproduceerd met behulp van de beste ingrediënten en ambachtelijke technieken om een likeur van hoge kwaliteit te creëren dat zeker in de smaak zal vallen bij rum likeur liefhebbers.

De Ron Aguere Caramelo Rum is een veelzijdige drank die zowel puur als in de keuken gebruikt kan worden. Het heeft een zoete, karamelachtige smaak die perfect is om te combineren met schepijs of als basis voor een heerlijke cocktail. Het is ook een geweldige aanvulling op desserts en zoete lekkernijen.

Deze rum likeur is gemaakt van ongerijpte rum die zorgvuldig is geproduceerd om de beste smaak en kwaliteit te garanderen. De rum wordt vervolgens op smaak gebracht met natuurlijke karamel en andere ingrediënten om de kenmerkende zoete smaak te creëren waar de Ron Aguere Caramelo Rum om bekend staat.

Als je op zoek bent naar een kwaliteits rum likeur met een unieke en heerlijke zoete smaak, dan is de Ron Aguere Caramelo Rum zeker een aanrader. Of je nu een rum likeur liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe drank om te proberen, deze rum likeur is zeker het proberen waard. Bestel vandaag nog een fles en ontdek de heerlijke smaak van deze Canarische schat!

Algemene informatie

 • Land Gran Canaria & Tenerife (Spanje, Canarische Eilanden)
 • Alcohol 22%
 • Inhoud 0,7 liter
 • Leeftijd Unaged
 • Vat Stainless steel
 • Categorie Rum likeur
 • Distilleerderij Destileria de Tejina
 • Rumhuis San Bartolome
 • Regio Afrika

Drink suggestie

Erik adviseert de Aguere Caramelo Rum met ijs of juist over ijs als dessert

Bestellen of Rum Proeverij

 1. Amazon DE verstuurt naar Nederland
 2. Uw webshop hier? Goedkoper dan u denkt! Contact ons nu!Wij verzorgen graag een rum proeverij op uw locatie.
Contact ons voor meer informatie.

Ron Aguere Coco Rum

Review door Erik

Ron Aguere Coco Rum Likeur is een heerlijke likeur met de zoete smaak van kokos en de karakteristieke smaak van rum. Deze likeur wordt gemaakt op de Canarische Eilanden en is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een verfrissende en exotische drank.

Ron Aguere Coco Rum Likeur wordt gemaakt van de beste ingrediënten en heeft een unieke smaak die perfect is voor het maken van tropische cocktails. De zoete en romige smaak van kokosnoot is perfect in balans met de rijke en robuuste smaak van rum, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel beginnende als ervaren cocktailmakers.

Of je nu een feestje geeft, een ontspannen avond thuis doorbrengt of gewoon op zoek bent naar een verfrissend drankje, Ron Aguere Coco Rum Likeur is een uitstekende keuze. Het is een heerlijke likeur die je gemakkelijk kunt mixen met andere dranken of gewoon kunt drinken zoals het is.

Probeer het vandaag nog en ontdek zelf waarom Ron Aguere Coco Rum Likeur zo'n geliefde drank is onder zoveel mensen!

Algemene informatie

 • Land Gran Canaria & Tenerife (Spanje, Canarische Eilanden)
 • Alcohol 20%
 • Inhoud 0,7 liter
 • Leeftijd Unaged
 • Vat Stainless steel
 • Categorie Rum likeur
 • Distilleerderij Destileria de Tejina
 • Rumhuis San Bartolome
 • Regio Afrika

Drink suggestie

Erik adviseert de Aguere Cocos Rum met ijs.

Doe gewoon wat ijsblokjes in je glas (of niet natuurlijk) en waan je voor even op de Canarische Eilanden en geniet!

Drink hem ijs en ijskoud!

Bestellen of Rum Proeverij

 1. Amazon DE verstuurt naar Nederland
 2. Uw webshop hier? Goedkoper dan u denkt! Contact ons nu!Wij verzorgen graag een rum proeverij op uw locatie.
Contact ons voor meer informatie.


Overige Rum van Aguera

 • Aguere Pina Colada rtd Rum cocktail
 • Aguere Ron Miel 37.5% Rum

Meer informatie over Destilerias de Tejina


Bottler:
Destilerías San Bartolomé

Visiting:
Tour & Tasting

Established:
1948

Website:
Ron Aguere

Facebook:
N/A

Instagram:
Ron Aguere


privé collectie

Aguere Ron Miel 37,5% Rum