• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Ron Aguere Caramelo Rum


Ron Aguere Caramelo Rum is een heerlijke rum afkomstig uit de Canarische Eilanden, die bekend staat om zijn rijke en zoete smaak. Deze rum likeur wordt geproduceerd met behulp van de beste ingrediënten en ambachtelijke technieken om een likeur van hoge kwaliteit te creëren dat zeker in de smaak zal vallen bij rum likeur liefhebbers.

De Ron Aguere Caramelo Rum is een veelzijdige drank die zowel puur als in de keuken gebruikt kan worden. Het heeft een zoete, karamelachtige smaak die perfect is om te combineren met schepijs of als basis voor een heerlijke cocktail. Het is ook een geweldige aanvulling op desserts en zoete lekkernijen.

Deze rum likeur is gemaakt van ongerijpte rum die zorgvuldig is geproduceerd om de beste smaak en kwaliteit te garanderen. De rum wordt vervolgens op smaak gebracht met natuurlijke karamel en andere ingrediënten om de kenmerkende zoete smaak te creëren waar de Ron Aguere Caramelo Rum om bekend staat.

Als je op zoek bent naar een kwaliteits rum likeur met een unieke en heerlijke zoete smaak, dan is de Ron Aguere Caramelo Rum zeker een aanrader. Of je nu een rum likeur liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe drank om te proberen, deze rum likeur is zeker het proberen waard. Bestel vandaag nog een fles en ontdek de heerlijke smaak van deze Canarische schat!

Rating: 5 sterren
1 stem
Land Gran Canaria (Spanje, Canarische Eilanden)
Alcohol 22%
Inhoud 0,7 liter
Leeftijd Unaged
Vat Stainless steel
Categorie Rum likeur
Distilleerderij Destileria de Tejina
Rum huis San Bartolome
Regio Afrika

Drink Suggestie

Erik adviseert de Aguere Caramelo Rum met ijs of juist over ijs als dessert

Distilleerderij

De distilleerderij van San Bartolomé de Tejina werd opgericht in 1948 in Tenerife. Elk jaar in augustus hielden de mensen van Tejina oogstfeesten. De distilleerderij moedigde de landeigenaren aan om suikerriet te planten en begon het op gewicht te kopen. Ze maalden het in een molen en produceerden bruine suiker en suikerriethoning. Kort daarna begonnen ze rum te produceren. Sindsdien handhaaft de distilleerderij de traditie van echte Canarische rum, die wordt geproduceerd door een nauwkeurige selectie van sterke drank uit de distillatie van gefermenteerd suikerrietsap.


Wij verzorgen graag een rum (likeur) proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden


Wilt u Ron Aguere in uw assortiment?
Ron Aguere kopen?
Contact ons gerust voor meer informatieRon Aguere Caramelo Rum kopen, Ron Aguere Caramelo Rum bestellen, rumslijterij, rum slijterij, rum kopen, aguere rum kopen, aguere rum bestellen, caramel rum oud kopen, caramel bestellen, canarische eilanden rum kopen, canarische eilanden rum bestellen