• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Ron Aguere Coco Rum


Ron Aguere Coco Rum Likeur is een heerlijke likeur met de zoete smaak van kokos en de karakteristieke smaak van rum. Deze likeur wordt gemaakt op de Canarische Eilanden en is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een verfrissende en exotische drank.

Ron Aguere Coco Rum Likeur wordt gemaakt van de beste ingrediënten en heeft een unieke smaak die perfect is voor het maken van tropische cocktails. De zoete en romige smaak van kokosnoot is perfect in balans met de rijke en robuuste smaak van rum, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel beginnende als ervaren cocktailmakers.

Of je nu een feestje geeft, een ontspannen avond thuis doorbrengt of gewoon op zoek bent naar een verfrissend drankje, Ron Aguere Coco Rum Likeur is een uitstekende keuze. Het is een heerlijke likeur die je gemakkelijk kunt mixen met andere dranken of gewoon kunt drinken zoals het is.

Probeer het vandaag nog en ontdek zelf waarom Ron Aguere Coco Rum Likeur zo'n geliefde drank is onder zoveel mensen!


Wilt u Ron Aguere in uw assortiment?
Ron Aguere kopen?
Contact ons gerust voor meer informatie

Rating: 0 sterren
0 stemmen
Land Gran Canaria (Spanje, Canarische Eilanden)
Alcohol 20%
Inhoud 0,7 liter
Leeftijd Unaged
Vat Stainless steel
Categorie Rum likeur
Distilleerderij Destileria de Tejina
Rum huis San Bartolome
Regio Afrika

Drink Suggestie

Erik adviseert de Aguere Cocos Rum met ijs.

Doe gewoon wat ijsblokjes in je glas (of niet natuurlijk) en waan je voor even op de Canarische Eilanden en geniet!

Drink hem ijs en ijskoud!

Distilleerderij

De distilleerderij van San Bartolomé de Tejina werd opgericht in 1948 in Tenerife. Elk jaar in augustus hielden de mensen van Tejina oogstfeesten. De distilleerderij moedigde de landeigenaren aan om suikerriet te planten en begon het op gewicht te kopen. Ze maalden het in een molen en produceerden bruine suiker en suikerriethoning. Kort daarna begonnen ze rum te produceren. Sindsdien handhaaft de distilleerderij de traditie van echte Canarische rum, die wordt geproduceerd door een nauwkeurige selectie van sterke drank uit de distillatie van gefermenteerd suikerrietsap.


Wij verzorgen graag een rum (likeur) proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkhedenRon Aguere Coco Rum kopen, Ron Aguere Coco Rum bestellen, rumslijterij, rum slijterij, rum kopen, aguere rum kopen, aguere rum bestellen, canarische eilanden kopen, canarische eilanden bestellen, kokos rum kopen, kokos rum bestellen, Nederlands Rum Portal, informatie over Ron Aguere Coco rum