• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Angostura 1919 Rum


Angostura 1919 rum - De perfecte keuze voor rumliefhebbers

Angostura 1919 rum is een premium rum die zijn oorsprong vindt op het Caribische eiland Trinidad. Deze rum wordt al meer dan 130 jaar geproduceerd en is wereldwijd bekend om zijn uitstekende kwaliteit en smaak.

De Angostura 1919 rum is een blend van rums die minimaal 8 jaar gerijpt zijn in Amerikaanse eikenhouten Bourbon vaten. Hierdoor krijgt de rum zijn kenmerkende smaakprofiel met tonen van vanille, karamel en een vleugje kruiden. Deze rum is perfect om puur te drinken, maar kan ook gebruikt worden als basis voor cocktails en mixdrankjes.

De Angostura 1919 rum is een ideale keuze voor rumliefhebbers die op zoek zijn naar een premium drankje van hoge kwaliteit. De rum wordt geleverd in een stijlvolle fles met een opvallend etiket dat de rijke geschiedenis van het merk weerspiegelt.

Bestel vandaag nog uw fles Angostura 1919 rum en ontdek zelf waarom deze rum zo populair is onder rumliefhebbers over de hele wereld!

Het aroma van de Angostura 1919 rum is overweldigend met vele aroma's van droog gras, licht zoetig van ingeblikte perziken en abrikozen, ook honing, eiken, vanille, licht tabak, butterscotch en sinaasappelschil.

De smaak is droger in de mond dan het aroma me zou doen geloven. Eiken, ondersteund door droog, gras en ietwat tabak, komen uit in de mond met indrukken van butterscotch en sinaasappelschil die snel volgen. Als je de rum ongeveer tien minuten in je glas laat ademen, wordt een droge grasachtige mufheid onthuld met hints van kruiden, ietwat menthol en gedroogde bloemen.

Rating: 3 sterren
1 stem
Land Trinidad & Tobago
Alcohol 40%
Inhoud 0,7 liter
Leeftijd Minimaal 8 jaar oud
Vat American Bourbon Oak
Categorie Aged rum
Distilleerderij Angostura
Rum huis House of Angostura
Regio Caribbean

Drink Suggestie

Erik adviseert de Angsotura 1919 rum gewoon straight of in een heerlijke Manhattan rum cocktail

Smartass corner

The House of Angostura, ook bekend als Angostura Limited, is een bedrijf uit Trinidad en Tobago dat bekend staat om de productie van Angostura-bitters, uitgevonden door de oprichter van het bedrijf. Het bedrijf is ook een distilleerder en is de belangrijkste producent van rum in Trinidad en Tobago.

Distilleerderij

De Angostura distilleerderij valt onder de Campari groep


Angostura Rum in uw assortiment?
Angostura 1919 Rum kopen?

 Contact ons voor meer informatie.


Wij verzorgen graag een rum proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden
Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen