• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Animal Love Dark Rum


Ben je op zoek naar een donkere rum met een intense smaakbeleving? Dan is Animal Love Dark Rum een uitstekende keuze. Deze rum wordt gemaakt van de beste ingrediënten en heeft een unieke mix van specerijen en aroma's die zorgen voor een diepe en volle smaak.

Of je nu een kenner bent van rum of gewoon op zoek bent naar een nieuwe drank om van te genieten, Animal Love Dark Rum zal zeker indruk maken. De smaak is rijk en complex, met tonen van karamel, vanille, en een vleugje kruidnagel. De afdronk is zacht en warm, waardoor je nog even kunt nagenieten van deze heerlijke rum.

Animal Love Dark Rum is niet zomaar een drankje, het is een ervaring op zich. Geniet ervan in goed gezelschap en laat je verrassen door de diepe en volle smaak. Bestel Animal Love Dark Rum vandaag nog en ontdek zelf waarom deze rum zo geliefd is bij rumliefhebbers over de hele wereld.

De neus van de Animal Love Dark Rum beloofd gebakken ananas, geschaafde kokos, vanille en een milde fruit punch.
De smaak daarintegen geeft lichte kokos en vanillewafels met wat verse noten.


Animal Love Rum in uw assortiment?
Animal Love Rum kopen?
 
Contact ons voor meer informatie.

Rating: 0 sterren
0 stemmen
Land Tahiti
Alcohol 40%
Inhoud 0,7 liter
Leeftijd Unaged
Vat Stainless Steel
Categorie Dark rum
Distilleerderij ppm
Rum huis Summer & Co
Regio Bovenwindse Eilanden

Drink suggestie

Erik adviseert de Animal Love Dark Rum in een heerlijke Ticket to the Sun rum cocktail

Smart ass corner

Animal Love Rum is een pionier op het gebied van Dry Cane.
Deze productie methode is vernieuwend en heeft ook weer andere smaak initiaties.

Goede Doelen

Animal Love Rum besteed 25% van de winst aan goede doelen.
Het geld van de rum gaat naar Sea Life organisaties.

Extra informatie

Deze opmerkelijk zuivere en zachte rum wordt gedistilleerd in een moderne distilleerkolom met meerdere platen van het beste suikerriet, verdund met het zuiverste, meest verse Tahitiaanse bronwater.

Deze rum drinkt soepel en is vrij van kunstmatige ingrediënten en belichaamt echt de levendigheid en spirit van Frans-Polynesië.Wij verzorgen graag een rum proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkhedenAnimal Love Dark Rum kopen, Animal Love Dark Rum bestellen, rumslijterij, rum slijterij, Animal Love rum kopen, Animal Love rum bestellen, tahiti kopen, tahite bestellen, tahitiaanse rum kopen, tahitiaanse rum bestellen