• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Animal Love white Rum


Animal Love Witte Rum is de perfecte drank voor dierenliefhebbers die willen genieten van een verfrissende en smaakvolle cocktail en zelfs puur heel goe te drinken. Gemaakt van de fijnste ingrediënten, biedt deze rum een unieke en zachte smaak die perfect past bij elke gelegenheid.

Of je nu een feestje geeft met vrienden of gewoon wilt ontspannen na een lange dag werken, Animal Love Witte Rum is de ideale keuze. Het is niet alleen heerlijk om te drinken, maar het is ook een geweldige manier om je liefde voor dieren te tonen. Een deel van de opbrengst van Animal Love Witte Rum gaat namelijk naar dierenwelzijnsorganisaties.

Dus als je op zoek bent naar een geweldige drank die niet alleen goed smaakt, maar ook een verschil maakt, probeer dan Animal Love Witte Rum vandaag nog. Het is de perfecte manier om jezelf te trakteren en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Bestel nu en ontdek waarom Animal Love Witte Rum de favoriete drank is van dierenliefhebbers overal ter wereld.

De neus van de Animal Love White Rum beloofd een zachte licht zoete rum met een bite.
De smaak is inderdaad ook erg zacht en kan zelfs gewoon straight gedronken worden met een lichte kokossmaak, vanille, potgrond met een droge afdronk.

Rating: 0 sterren
0 stemmen
Land Tahiti
Alcohol 40%
Inhoud 0,7 liter
Leeftijd Unaged
Vat Stainless Steel
Categorie White rum
Distilleerderij DPP
Rum huis Summer & Co
Regio Bovenwindse Eilanden

Drink suggestie

Erik adviseert de Animal Love White Rum in een Rum Lemonade cocktail

Smart ass corner

Animal Love Rum is een pionier op het gebied van Dry Cane.
Deze productie methode is vernieuwend en heeft ook weer andere smaak initiaties.

Goede Doelen

Animal Love Rum besteed 25% van de winst aan goede doelen.
Het geld van de rum gaat naar Sea Life organisaties.

Extra informatie

Deze opmerkelijk zuivere en zachte rum wordt gedistilleerd in een moderne distilleerkolom met meerdere platen van het beste suikerriet, verdund met het zuiverste, meest verse Tahitiaanse bronwater.

Deze soepele rum drinkt gemakkelijk weg en is vrij van kunstmatige ingrediënten en belichaamt echt de levendigheid en spirit van Frans-Polynesië.


Wij verzorgen graag een rum proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden


Animal Love Rum in uw assortiment?
Animal Love Rum kopen?
 
Contact ons voor meer informatie.Animal Love White Rum kopen, Animal Love White Rum bestellen, rumslijterij, rum slijterij, Animal Love rum kopen, Animal Love rum bestellen, tahiti kopen, tahiti rum bestellen, tahitiaanse rum kopen, tahitiaanse rum bestellen, informatie over Animal Love rum vind je natuurlijk bij Rumworld, het Nederlandse Rum Portal