• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Antioqueno Aguardiente


Antioqueño Aguardiente is een traditionele Colombiaanse alcoholische drank, gemaakt van suikerriet en op smaak gebracht met anijszaad. Het is een populaire drank in Colombia en wordt vaak gedronken tijdens feestelijke gelegenheden.

Als je op zoek bent naar een authentieke Antioqueño Aguardiente-ervaring, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze Aguardiente wordt gemaakt met de beste ingrediënten en volgens traditionele productiemethoden, waardoor het de kenmerkende smaak heeft waar Aguardiente bekend om staat.

Of je nu een fles Antioqueño Aguardiente wilt kopen voor thuisgebruik of het wilt serveren tijdens een feestje of evenement, deze Aguardiente is de perfecte keuze. Het heeft een uitgesproken smaak die zowel zoet als kruidig is, waardoor het een veelzijdige drank is die gemakkelijk te mixen is met andere dranken.

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve Aguardiente die je in staat stelt om te genieten van de authentieke smaak van Colombia, dan is Antioqueño Aguardiente de juiste keuze. Probeer het vandaag nog en ontdek waarom het een van de meest populaire dranken van Colombia is.

Vanaf het aroma helemaal tot aan de knapperige, beknopte afdronk van de Antioqueno Aguardiente, is de smakelijke steranijs zeer duidelijk aanwezig. De anijs zweeft over je smaakpapillen in ongerijpte rum met een romig, licht mondgevoel.


Rating: 2 sterren
1 stem
Land Colombia
Alcohol 29%
Inhoud 0,7 liter
Leeftijd Unaged
Vat Stainless Steel
Categorie Aguardiente
Distilleerderij FLA
Rum huis Antiqueno
Regio Zuid Amerika

Drink suggestie

Erik adviseert de Antioqueno Aguardiente als shot of met wat citroen/limoen met ijsblokjes

Smart ass corner

Aguardiente is een Zuid Amerikaanse, op suikerriet gebaseerde drank die lijkt op rum en die banden heeft met de vroege inheemse bevolkingsgroepen in de regio. Tegenwoordig is aguardiente de nationale drank van Colombia en heeft het een prominente plaats in de drinkcultuur van het land; de aguardiente-markt doordringt een groot deel van Zuid-Amerika en vindt langzaam zijn weg naar de Amerikaanse ambachtelijke cocktailscene.

Extra informatie

Aguardiente Antioqueno is een Colombiaanse drank, gemaakt van suikerriet als basis en vervolgens verrijkt met extract van anijszaad. De drank of letterlijk, het brandend water wordt in het departement Antioquia geproduceerd.


Antioqueno Aguardiente in uw assortiment?
Antioqueno Aguardiente kopen?
Contact ons voor meer informatie


Wij verzorgen graag een rum proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkhedenAlle informatie over Antioqueno Aguardiente vind je natuurlijk op Rumworld het Nederlandse Rum Portal, Antioqueno Aguardiente kopen, Antioqueno Aguardiente bestellen, rumslijterij, rum slijterij, colombiaanse  Aguardiente kopen, colombiaanse  Aguardiente bestellen,