• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Antioqueno Aguardiente Sin Azucar


Antioqueño Aguardiente sin azúcar: een smakelijke en authentieke Colombiaanse drank zonder toegevoegde suiker

Antioqueño Aguardiente sin azúcar is een traditionele Colombiaanse drank die bekend staat om zijn unieke smaak en aroma. Deze aguardiente wordt gemaakt van suikerriet en is een belangrijk onderdeel van de Colombiaanse cultuur en traditie. Wat deze versie van Antioqueño Aguardiente onderscheidt van andere, is dat het geen toegevoegde suiker bevat. Dit maakt het een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een authentieke Colombiaanse drank zonder de extra suiker.

De smaak van Antioqueño Aguardiente sin azúcar is zacht en subtiel, met hints van anijs en kruiden. Het heeft een alcoholgehalte van 29% en wordt het best geserveerd als een ijskoude shot. Het is een uitstekende keuze voor feestjes en sociale bijeenkomsten, of gewoon om te genieten van een avondje thuis.

Antioqueño Aguardiente sin azúcar is een geweldige keuze voor mensen die houden van Colombiaanse cultuur en tradities, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en authentieke drank zonder toegevoegde suiker. Of u nu een Colombiaanse expat bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, Antioqueño Aguardiente sin azúcar is een geweldige keuze!


Rating: 3 sterren
1 stem
Land Colombia
Alcohol 29%
Inhoud 1 liter
Leeftijd Unaged
Vat Stainless Steel
Categorie Aguardiente
Distilleerderij FLA
Rum huis Antiqueno
Regio Zuid Amerika

Drink suggestie

Erik adviseert de Antioqueno Aguardiente als shot of met wat citroen/limoen met ijsblokjes

Smart ass corner

Aguardiente is een Zuid Amerikaanse, op suikerriet gebaseerde drank die lijkt op rum en die banden heeft met de vroege inheemse bevolkingsgroepen in de regio. Tegenwoordig is aguardiente de nationale drank van Colombia en heeft het een prominente plaats in de drinkcultuur van het land; de aguardiente-markt doordringt een groot deel van Zuid-Amerika en vindt langzaam zijn weg naar de Amerikaanse ambachtelijke cocktailscene.

Extra informatie

Aguardiente Antioqueno is een Colombiaanse drank, gemaakt van suikerriet als basis en vervolgens verrijkt met extract van anijszaad. De drank of letterlijk, het brandend water wordt in het departement Antioquia geproduceerd.


Antioqueno Aguardiente Sin Azucar in uw assortiment?
Antioqueno Aguardiente kopen?
Contact ons voor meer informatie.


Wij verzorgen graag een rum proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkhedenAlle informatie over Antioqueno Aguardiente Sin Azucar vind je natuurlijk op Rumworld het Nederlandse Rum Portal, Antioqueno Aguardiente Sin Azucar kopen, Antioqueno Aguardiente Sin Azucar bestellen, rumslijterij, rum slijterij, colombiaanse  Aguardiente kopen, colombiaanse  Aguardiente bestellen, suikervrije aguardiente kopen, suikervrije aguardiente bestellen