• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Bakara Rum 


Bakara Rum, vervaardigd in Haïti, levert een unieke ervaring voor de meest verfijnde fijnproevers. Pure uitdrukking van geavanceerde processen, onze rums nemen je mee op authentieke reizen door hun uitgesproken aromatische profielen.

Trouw aan zijn culturele erfgoed en het voortdurend samenbrengen van mensen sinds 2009, wordt Bakara gedreven door een sterk verlangen om een exclusieve rumtraditie op te bouwen en deze door te geven aan de generaties door een superieure smaakervaring te bieden binnen en buiten het Caribisch gebied.

Soul of the Caribbean, het bergachtige land van Haïti onthult een levendig land dat de rijkdom van zijn cultuur perfect combineert met de trots van zijn mensen.

Gedistilleerd, gerijpt en gebotteld in een eersteklas omgeving in Noailles - 19 kilometer buiten de hoofdstad van Haïti, Port-au-Prince - vinden de onvergetelijke tonen en aroma's van onze Bakara-rum hun oorsprong in kleine suikerrietvelden waar het geroezemoes van de natuur zich vrolijk afwisselt met de gemurmel van boeren.

Onze hoofddistilleerder, eigenaar van het bedrijf en oude rumkenner, is betrokken bij het hele proces en is toegewijd aan het creëren van premiumproducten die onze rumerfgoed in het Caribisch gebied en de wereld belichamen.

Het creëren van synergieën met onze mensen en het ondersteunen van duurzame landbouw en productie vormen de kern van onze strategie.

Zorgvuldig geselecteerd om onze visie tot leven te brengen, onze medewerkers zijn een weerspiegeling van de ambities en verplichtingen van ons merk. Met de juiste combinatie van gespecialiseerde kennis, zeldzame vaardigheden en passie willen we innovatief zijn in onze zoektocht om de meest veeleisende smaakpapillen te veroveren.


Bottler:
Bakara

Visiting:
Not provided

Established:
2009

Website:
Rum Bakara

Facebook:
RhumBakaraHT

Instagram:
rhumbakara


Bakara Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Bakara Grenadya Rum Ja Op Verzoek
Bakara Canel Rum Ja Op Verzoek
Bakara Lanni Rum Nee Op Verzoek
Bakara Reserva Speciale Rum Nee Nee
Bakara White Rum Nee Nee
Bakara 12yo Rum Nee Nee
Bakara 18yo Rum Nee Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen


privé collectie


Bakara Grenadya Rum

Bakara Grenadya Rum klein

Bakara Kanel Rum klein

Bakara Lanni Rum klein