• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Belgrove Rum


Something new

Belgrove Pure Demerara Hazelnut Rum is geboren uit zowel het bekende als het onverwachte. Een contradictie, zegt u? Nou, niet noodzakelijkerwijs.

Aan de ene kant is Belgrove een drankje waar je thuis, in een restaurant of tijdens een avondje uit van kunt genieten met vrienden en familie. Het is perfect geschikt voor de beste tijden. Van het openbreken van het zegel tot het nemen van die eerste slok, er is iets opwarmends, geruststellends en verrukkelijks aan de manier waarop Belgrove je laat voelen. Gemaakt met diepe passie, veel nadenken en uiteindelijk een verlangen om mensen samen te brengen, is Belgrove een drankje dat veel gelach bevat.

Aan de andere kant is Belgrove een drankje dat je verrast. Omdat het de allereerste hazelnootrum is, is het gegarandeerd dat er zelfs vóór de eerste slok hints zijn van smaken die je nog nooit eerder hebt geroken of geproefd. En niet alleen het smaakprofiel is geheel nieuw. Alles over de manier waarop Belgrove is bedacht en gemaakt, van de volledig natuurlijke ingrediënten tot de wens om de categorie opnieuw uit te vinden, tot de reis die onze oprichter maakte om het te realiseren; Belgrove is werkelijk uniek.

Dus daar heb je het: het bekende en het onverwachte. Ze zeggen dat tegenpolen elkaar aantrekken. Ze hadden gelijk.


Bottler:
Cartmel Spirit Co

Visiting:
N/A

Established:
Not provided

Website:
Belgrove Rum

Facebook:
N/A

Instagram:
belgroverum


Belgrove Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Belgrove Hazelnut Rum Ja Nee
Belgrove Fig & Blackberry Spiced Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen