• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Big Black Dick Coconut Rum


Big Black Dick Coconut Rum is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke, verfrissende zoetige drank met een exotische smaak. Deze rum likeur is gemaakt van de fijnste ingrediënten en is perfect voor elk feest, evenement of gewoon om te genieten van een ontspannen avond thuis.

Voordelen: Deze Big Black Dick Coconut Rum heeft een unieke, exotische smaak die je nergens anders zult vinden. Het is perfect om te mixen met andere dranken of gewoon om van te genieten met ijs. Deze rum likeur wordt geleverd in een prachtige fles die zeker indruk zal maken op je gasten.

Waar te koop: Big Black Dick Coconut Rum is verkrijgbaar bij geselcteerde slijterijen en online drankwinkels. Contact ons voor meer informatie om een ​​fles te bestellen.

Conclusie: Probeer Big Black Dick Coconut Rum vandaag nog en ontdek de heerlijke, exotische smaak van onze premium rum. Perfect voor elk feest, evenement of gewoon om te genieten van een ontspannen avond thuis. Bestel nu en geniet van de beste rum die je ooit hebt geproefd!

De Big Black Dick Coconut Rum heeft een mooie stro achtige kleur met een mooi zoet uitziende glans. De neus is complex, licht, zoet maar ook licht fruitig en zeer aangenaam. De smaak is verrassend zacht, zoet en licht, wat opvalt is dat de eerste smaak indruk honing is, ietwat later is de kokos pas waarneembaar.
Een echte afdronk is er niet maar wel zoet.


Rating: 3 sterren
1 stem
Land Kaaiman Eilanden
Alcohol 30%
Inhoud 0,7 liter
Leeftijd Niet aangeleverd
Vat Niet aangeleverd
Categorie Rum likeur
Distilleerderij P. Melchers Distillery
Rum huis Melchers Group
Regio Caribbean

Drink Suggestie

De virtuele Richard le Noir adviseert de Big Black Dick Coconut rum met ijsblokjes of over ijs als nagerecht.

Smartass corner

Heel bijzonder, de Big Black Dick wordt in de Kaaiman Eilanden extreem goed verkocht maar wordt geproduceerd in Nederland.


Big Black Dick in uw assortiment?
Big Black Dick Rum kopen?
 
Contact ons voor meer informatie.


Wij verzorgen graag een rum (likeur) proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkhedenAlle informatie over Big Black Dick rum vind je natuurlijk op Rumworld, het Nederlandse Rum Portal