• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Black Tears Rum 


TRUE EMOTIONS
LET BLACK TEARS FLOW

Cuba is een plek waar mensen zich niet inhouden, waar mensen hun ware emoties uiten. We willen de wereld de hele waarheid vertellen en niets anders dan de Cubaanse waarheid. Tot aan de verleidelijke kruiden, de emotionele mix en het gepassioneerde vakmanschap. Black Tears draait helemaal om emoties en is geïnspireerd op het Cubaanse lied Lagrimas Negras dat het verhaal vertelt van een jonge vrouw die snikkend in een vat rum dronk en het vulde met haar verdriet. Deze fles zit boordevol emoties om het Cuba van vandaag te vieren.

ONS ERFGOED
De Cubaanse manier van leven door middel van emoties wordt weerspiegeld in alles wat ze doen. De manier waarop ze muziek maken en de manier waarop ze socialiseren. Ze doen het allemaal met echte emoties, met hun ziel. Niets achterhouden. Onze rum is een echt Cubaans product van liefde geïnspireerd door de Cubaanse manier van leven.

De Cubaanse passie komt tot uiting in elke stap van de productie van Black Tears. Van de zorgvuldig geselecteerde verleidelijke kruiden tot de connectie met Cubaanse Vigia - een zegel van hoogwaardige rum.


Bottler:
The Island Rum Company

Visiting:
Not provided

Established:
2012

Website:
Black Tears


Black Tears Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Black Tears Spiced Rum Ja Ja

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen