• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Blue Mauritius Rum


Blue Mauritius Rum
 

Blue Mauritius Rum wordt geproduceerd in Mauritius. Het is een rum op basis van melasse, gedistilleerd op 95%. De melasse wordt 36 uur gerijpt voordat hij wordt gedistilleerd, de 95% witte alcohol wordt vervolgens teruggebracht tot 60% en gemengd voordat het in tanks uit portvaten wordt gedaan, waardoor het natuurlijke smaken krijgt en de bittere smaak van oude alcohol wordt geëlimineerd.

Het proces duurt minder dan een jaar en de kleur is gestabiliseerd. Het is belangrijk op te merken dat maceratie, blending en verwerking in kleine hoeveelheden gebeurt om minimaal onderscheid tussen batchproducties mogelijk te maken. Het is mogelijk dat u in de loop van de tijd kleine afzettingen aantreft, dit is het resultaat van verwerking met behulp van koude filtratie om filtratie van kleine microns te voorkomen. Er worden geen homogenisatie of andere chemische processen gebruikt, waardoor het product zo natuurlijk mogelijk blijft.

Alle smaken worden zo puur mogelijk gehouden, de kostbare vloeistof wordt in zwaar Frans glas gegoten en afgesloten met een houten stop en transparante zegel. De lederen halsketting die na het bottelproces wordt toegevoegd, dient om de laatste druppels van elke portie te absorberen, waardoor de fles schoon blijft en het heerlijke aroma wordt verlengd. Om het proces te voltooien, zorgen snelle handen voor het eindproduct, worden alle flessen met de hand geëtiketteerd en verpakt en wordt er speciale zorg besteed aan details.


Bottler:
Blue Mauritius

Visiting:
N/A

Established:
N/A

Facebook:
N/A

Instagram:
N/A


Blue Mauritius Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Blue Mauritius Gold Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen


Informatie over Blue Mauritius Rum vind je natuurlijk op Rumworld, het Nederlandse Rum Portal