• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Bricandi Rum


Bricandi Rum

Het verhaal van Dimoski Distillery begint in 1965, in de levendige stad Thessaloniki, Griekenland, toen Tsiliggaridis SA werd opgericht. Vanaf het allereerste begin was het doel van het bedrijf om sterke dranken en alcoholische dranken van hoge kwaliteit te creëren, waarbij gebruik werd gemaakt van de beste ingrediënten en de nieuwste technologie.

Gedurende meer dan 40 jaar groeide en ontwikkelde Tsiliggaridis SA, waardoor het productassortiment werd uitgebreid en een reputatie van uitmuntendheid werd opgebouwd. In 2011 bundelde het bedrijf de krachten met Advisory Export-Import, een Macedonisch bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in de handel in alcoholische dranken.

Het resultaat van deze joint venture was de oprichting van Tsiliggaridis en Dimoski Distillery, een Grieks-Macedonische onderneming die zich toelegt op de productie en verkoop van een breed scala aan alcoholische dranken en sterke dranken. Het nieuwe bedrijf bracht het beste van twee werelden samen: de expertise, kennis en ervaring van Tsiliggaridis SA en de Macedonische traditie van het distilleren van sterke dranken.


Bottler:
Tsiliggaridis en Dimoski

Visiting:
N/A

Established:
1965

Website:
Distillery MK

Facebook:
N/A

Instagram:
N/A


Bricandi Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Bricandi White Rum Nee Nee
Bricandi Golden Rum Nee Nee
Bricandi Blanco Rum (old bottle) Nee Op verzoek

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen


privé collectie


Bricandi Blanco Rum old bottle