• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Brinley Gold Rum


Brinley Gold Rum

Brinley Gold Shipwreck Rum wordt met de hand vervaardigd op het prachtige Caribische eiland St. Kitts. Onze missie is eenvoudig: de best smakende gearomatiseerde rum ter wereld maken. We mengen alleen de beste ingrediënten in onze bekroonde rum - White Reserve, Shipwreck Spiced, Vanilla, Coffee, Mango en Coconut.

Het familiebedrijf begon in 1986 op het eiland St. Kitts door Bob Brinley, die nu voorzitter is van Brinley Gold Rum.

In 2002 ruilde Zach Brinley, de zoon van Bob, zijn baan op Wall Street in om president van het nieuwe rumbedrijf te worden. Zijn missie was om de zachtste gearomatiseerde rum ter wereld te creëren. Brinley Gold Rum mengde en bracht zijn eerste partij vanille rum op de markt en begon datzelfde jaar met de verkoop op het eiland.

Vanaf het allereerste begin wist de hele Brinley-familie dat ze iets heel bijzonders hadden gemaakt en doken ze persoonlijk de markt in de Verenigde Staten op, waarbij ze soms van winkel tot winkel, van bar tot bar verkochten en bij elke mogelijke gelegenheid gratis smaken aanboden. In 2005 was Opici, een bekende en gevestigde distributeur in New York/New Jersey, de eerste die het merk oppikte en het bedrijf de komende zes jaar enorm hielp groeien.

In 2011, na jaren van voorbereiding, lanceerde het bedrijf Brinley Shipwreck Spiced Rum, een vier jaar oude gerijpte rum met natuurlijke vanille, nootmuskaat, sinaasappel, kruidnagel en exotische eilandkruiden. Het recept is opgedragen aan een echt Brits troepenschip dat in 1782 voor de kust van St. Kitts is gezonken. Shipwreck Spiced en alle gearomatiseerde rum blijven zelfs traditionele niet-rumdrinkers veranderen in die-hard fans.


Bottler:
Brinley

Visiting:
On request

Established:
1986

Facebook:
Brinley

Instagram:
Shipwreck Rum


Brinley Gold Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Brinley Gold Shipwreck Vanilla Rum Ja Op verzoek
Brinley Gold Shipwreck Coconut Rum Ja Op verzoek
Brinley Gold Shipwreck Coffee Rum Ja Op verzoek
Brinley Gold Shipwreck Mango Rum Ja Op verzoek
Brinley Gold Shipwreck Lime Rum Ja Op verzoek
Brinley Gold Shipwreck Coconut Rum Cream Ja Op verzoek
Brinley Gold Shipwreck White Reserve Rum Nee Nee
Brinley Gold Shipwreck Spiced Rum Ja Op verzoek

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen


Informatie over Brinley Gold Rum vind je natuurlijk op Rumworld, het Nederlandse Rum Portal