• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Canuca Oro Rum


De Canuca Oro heeft een mooie amber kleur met een zoet aroma van suikerriet.
De smaak is vrij vlak met molasse en wat vanille.
De afdronk is kort met een licht zoetje.


Canuca rum in uw assortiment?
Canuca Rum kopen?
Contact ons voor meer informatie.


Wij verzorgen graag een rum proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden


Rating: 0 sterren
0 stemmen
Land Spanje
Alcohol 37,5%
Inhoud 1 liter
Leeftijd Niet aangeleverd
Vat Niet aangeleverd
Categorie Gold Rum
Distilleerderij LH Distilleries
Rum huis La Huertana
Regio Europa


Drink Suggestie

Erik adviseert de Canuca Oro Rum in een Rum Sour Cocktail

Smartass corner

Als je ooit eens naar één van de Canarische Eilanden bent geweest, dan kan het bijna niet missen dat je Ron Miel (honing rum) geproefd hebt.
Maar Ron Miel komt niet alleen van de Canarische Eilanden, ook in bijvoorbeeld Griekenland en Colombia geproduceerd maar ook op het Spaanse vaste land. Het merk Canuca komt uit de regio Murcia.

Milieu

Deze rum wordt gemaakt van suikerriet in Spanje waar deze wordt niet gebrand, maar gesneden. Dit doet men om bosbranden te voorkomen.

Distilleerderij

La Huertana Distillery Ltd
Is een familiebedrijf opgericht in 1944. Meer dan 75 jaar toegewijd aan het produceren van dranken en distillaties onderschrijven het succes van veel van onze producten op de nationale en internationale markt.

 

De moderne installaties en de nieuwste technologieën die worden gebruikt bij de uitwerking van onze producten laten ons de traditionele oorsprong niet vergeten, te midden van houten vaten en het intense aroma van sterke drank. Een romantisch beeld van de oorspronkelijke wijnmakerij die een transformatie heeft ondergaan, waardoor de kwaliteit, hygiëne en aanzienlijke voordelen van de dranken die we nu produceren, zijn verbeterd.

Het is duidelijk dat het belangrijkste doel van ons bedrijf is om gelijke tred te houden met de behoeften van onze klanten en hen een kwaliteitsproduct, goede relaties en de meest efficiënte service te bieden.

 

Het werk en de standvastigheid van een gretig, toegewijd team hebben ervoor gezorgd dat La Huertana Distillery een modern, avant-gardistisch bedrijf is geworden, zowel op technologisch als persoonlijk vlak, bezorgd om kwaliteit, de internationale aanpak, de nabijheid van de consument en respect voor traditionele productiemiddelen, de hoeksteen van hun strategie, die een referentie worden binnen de sector, zowel nationaal als internationaal.

De distilleerderij die Canuca produceert heeft niet alleen rum in haar assortiment maar bijvoorbeeld ook brandy's, Absinth, likeuren, vodka's en wijn derivaten.


Canuca oro kopen, Canuca oro bestellen, rumslijterij, rum slijterij, rum kopen, canuca rum kopen, canuca rum bestellen, gold rum kopen, oro rum bestellen