• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Deadhead RumGelegen in het zuidoosten van Mexico, in de ruige regio Chiapas, is Tapachula een duurzame plattelandsgemeenschap waar de Suchiate-rivier in verbinding staat met de Stille Oceaan. Omringd door bananenplantages en buitengewone tropische regenwouden, bevindt Rums from Mexico zich in de tweede suikermolen in Chiapas, Mexico. De familie distilleerderij produceert sinds 1948 al drie generaties lang uitzonderlijke rum en aguardiente. Met tientallen internationale onderscheidingen is het niet alleen de meest bekroonde rum distilleerderij in Mexico, maar produceert het ook de enige Mexicaanse rum die een internationale onderscheiding heeft verdiend. in de geschiedenis van de Amerikaanse rum industrie.

Een bestemming voor fijnproevers, die willen genieten van alle drie de pijlers van goed reizen: lekker eten, sterke drank en avontuur. Gasten kunnen deelnemen aan praktijkgerichte lessen over het proces van het maken van rum en aguardiente, van de fermentatie van het suikerriet en de distillatie , tot het rijpen in vaten en bottelen, terwijl je door de distilleerderij toert in de afgelegen, weelderige jungle.

Rum uit de Mexicaanse distilleerderij ondersteunt duurzame landbouw en streeft ernaar de economische en sociale omstandigheden van de gemeenschappen waarin zij actief zijn te verbeteren. Ze zetten zich in voor het behoud en respect voor de aarde en het milieu. Om de ecologische voetafdruk te minimaliseren heeft het bijvoorbeeld het gebruik van plastic geschuwd ten gunste van glas voor hun Deadhead-rum merk; en bij het distilleren van al zijn sterke dranken neemt Rums uit Mexico deel aan eerlijke handel en is het gecertificeerd voor de groene industrie. Bovendien doneren de merken aan lokale scholen, gezondheidsklinieken en lokale ambachtslieden.


Bottler:
Iconic Brands

Visiting:
Tour

Established:
1948

Website:
Deadhead Rum

Facebook:
Deadhead Rum

Instagram:
deadhead rum


Deadhead Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Deadhead Cask Aged 6yo Rum Ja Ja
Deadhead Chocolate Rum Ja Ja
Deadhead Cask Aged 10yo Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen


privé collectie


Deadhead 6yo Rum

Deadhead Chocolate Rum