• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Dos Maderas RumInformatie over Dos Maderas Rum

Bodegas Williams & Humbert is gelegen in de geografische driehoek gevormd door de steden Jerez de la Frontera, El Puerto de Santa María en Sanlúcar de Barrameda. Deze driehoek heeft een uniek microklimaat dankzij de invloeden van de rivieren Guadalquivir en Guadalete, waardoor de term "de Mesopotamische vallei van West-Andalusië" is ontstaan.

Hoy Williams-Humbert
Momenteel bestaat Williams & Humbert uit de centrale installaties (de grootste wijnkelder van Europa), de wijngaarden en Sovisur, hun distributiebedrijf in Spanje.

De familie heeft jarenlange wijnbouwtradities en verkoopexpertise op internationale markten van de ene generatie op de andere doorgegeven.

Twee verschillende generaties werken momenteel zij aan zij met prestigieuze professionals, bestaande uit een dynamisch, energiek team met veel zakelijk initiatief, met behoud van de tradities en kennis die is opgedaan door anderhalve eeuw ervaring in Jerez.

Bodegas Williams & Humbert verkopen hun producten nu in meer dan 80 landen en ontwikkelen een ambitieus diversificatieproject in de sector van hoogwaardige voedingsproducten. De dochteronderneming van het bedrijf, SOVISUR, distribueert hun producten - de Canasta en Dry Sack Sherries en de Gran Duque de Alba brandy onder de meest prominente - in heel Spanje. De diversificatie heeft er bovendien toe geleid dat ze producten uit andere kwaliteitsafbakeningen hebben toegevoegd, zoals Ribera del Duero (rode wijnen van Marqués de Polavieja), Rioja (rode wijnen van Viña Paul en Peñazola), Rueda (Viña Saltés) en Albariño (Espírito da Terra).

Hun innovatieve projecten omvatten ook Crema de Alba, 's werelds enige roomlikeur gemaakt van Solera Gran Reserva Jerez-brandewijn en de rums Dos Maderas Rum en Malabar, producten die twee culturen samenvoegen en die worden gemaakt met een dubbel rijpingsproces.

De recente intrede van het bedrijf in de voedingssector met het merk Medina del Encinar, bestaande uit pure schapenmelkkaas en Iberische varkensvleesproducten, kende een aanzienlijk succes.


Bottler:
Bodegas Williams & Humbert

Visiting:
Not provided

Established:
Not provided

Website:
Dos Maderas

Facebook:
Dos Maderas

Instagram:
dosmaderas


Dos Maderas Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Dos Maderas 5+5 Rum Ja Nee
Dos Maderas 5+3 Rum Ja Nee
Dos Maderas Double Aged Rum Ja Nee
Dos Maderas Triple Aged Rum Ja Nee
Dos Maderas Luxus Doble Crianza Rum Ja Nee
Dos Maderas Seleccion Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen