• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Duncan Taylor RumTachtig jaar passie als beschermer en schepper van onderscheidende Spirits


Duncan Taylor Rum Scotch Whisky Limited, opgericht in 1938, is een gespecialiseerde onafhankelijke whiskyhandelaar met een van de grootste particuliere collecties gerijpte single malt en single grain Scotch whiskyvaten. Tegenwoordig brengt het bedrijf deze gewaardeerde sterke dranken uit via een indrukwekkende reeks bekroonde productmerken, allemaal gebotteld in het hoofdkantoor in Huntly.

Onze Rum-collectie
De Duncan Taylor Rum-collectie bestaat uit pot-stilled rum voor de cask strength-reeks en column still blended met pot still voor de Caribbean Rum-reeks. De collectie is niet gekleurd of chill gefilterd volgens de ethiek van Duncan Taylor van natuurlijke, onbelemmerde geesten.

CARAÏBISCHE RUM

Wij bij Duncan Taylor voelden ons genoodzaakt om deze regio te vertegenwoordigen door de diverse en onderscheidende kenmerken van rum die in het Caribisch gebied wordt geproduceerd, te mengen tot een echt authentieke Caribische melange.

Gebotteld op 46% alc./vol.

SINGLE CASK RUMS

De single cask-collectie bestaat uit natuurlijke rum uit Trinidad, Fiji, Jamaica, St. Lucia, Barbados, Guadeloupe en Guyana en er zullen nog veel meer distilleerderijen volgen.

Gebotteld op vatsterkte.


Bottler:
Duncan Taylor

Visiting:
Tour

Established:
1938

Website:
Duncan Taylor


Duncan Taylor Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Duncan Taylor Nicaragua Rum Ja Nee
Duncan Taylor Panama Rum Ja Nee
Duncan Taylor Haiti Barbancourt Rum Ja Nee
Duncan Taylor Brazil Epris Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen