• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

La Maison du RhumEen uitnodiging om op de rumplaneet te reizen
De collectie van La Maison du Rhum, die enkele van de beroemdste distilleerderijen in hun land samenbrengt, bestaat uit uitzonderlijke bottelingen van over de hele wereld. Zeldzame rum, gereserveerd voor Franse amateurs. De collectie van La Maison du Rhum is ook een uitnodiging voor een smaakreis op de rumplaneet. Rum, rum of ron: of ze nu afkomstig zijn van puur suikerrietsap, melasse of rietsuiker honing, de bottelingen van La Maison du Rhum zijn ware ambassadeurs van de diversiteit van de rumwereld.

Verken nieuwe gebieden
François-Xavier Dugas was de eerste speler op de Franse markt voor gedistilleerde dranken die geloofde in het potentieel van rum. Het bedrijf Dugas vestigt zich ook als de onbetwiste Franse specialist in suikerriet brandewijn. Van distributeur tot onafhankelijke bottelaar, François-Xavier Dugas zette slechts één stap op weg naar de geboorte van La Maison du Rhum. “Ontdekkingsreiziger in het hart van nieuwe territoria en gepassioneerd door de wereld van rum, wilde ik dit assortiment onafhankelijke bottelingen creëren om alle knowhow van elke distilleerderij te tonen. Het is onze wens om verschillende uitdrukkingen aan te bieden met een bereik dat breed genoeg is om een ​​groot deel van het aromatische palet van rum te dekken, ”zegt hij.

Ontdek de diversiteit van de wereld van rum
De collectie van La Maison du Rhum bestaat uit zeer zeldzame gedistilleerde dranken, zorgvuldig geselecteerd bij de keuze van distilleerderijen, soorten stills en rijpings methoden, evenals jaargangen of zelfs leeftijden. Zoveel parameters die de diversiteit van de rumwereld vormen, waarvan La Maison du Rhum de waarden draagt. De ambitie van La Maison du Rhum is inderdaad om elke oorsprong en elke stijl, elke traditie en elke knowhow te promoten, om amateurs zo dicht mogelijk naar rum producerende landen te laten reizen, prestigieuze distilleerderijen waarvan de reputatie meer is om te doen, maar ook de meest getalenteerde meester-distilleerders en keldermeesters.

Google translate


Bottler:
Dugas

Visiting:
Shop

Established:
Not provided


La Maison du Rhum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Wisselend portfolio uit verschillende landen en leeftijden rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen