• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

La Progresiva RhumLa Progresiva - Toekomstgericht en toch verankerd in traditie
Een trotse eilandnatie die de wereld de Mojito en de Daiquiri schonk, het verhaal van Cubaanse rum dateert uit het begin van de 16e eeuw. Cubaanse rum is licht, droog, elegant en aromatisch, vrij van de stroperige suikeraroma's die zo veel moderne luxe rum teisteren.

Deze Cubaanse rum is gemaakt uit een cache van 7.000 zeldzame en kostbare vaten door Cubaanse gedistilleerde kenners The Island Rum Company en belichaamt de pure elegantie van luxe Cubaanse rum - een verfijnde nippende geest van het soort dat voorheen voorbehouden was aan Cuba's elite.

Terwijl de wereld verliefd wordt op Cuba en Cuba zich openstelt voor de wereld, blijft La Progresiva verankerd in de rijke tradities van het eiland en kijkt het uit naar zijn mooie, internationale toekomst.

In een slaperige nederzetting in het centrum van Cuba heeft een schat aan verfijnde erfgoedgeesten jarenlang stof verzameld. Op 6 oktober 2019 bereikt een kostbare botteling uit deze zeldzame vaten de wereld: La Progresiva 13 van Vigia, een luxe nippende rum uit Cuba.


Bottler:
The Island Rum Company

Visiting:
Not provided

Established:
2012

Instagram:
N/A


La Progresiva Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Ron la Progresiva de Vigia 13 Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen


privé collectie


Ron la Progresiva de Vigia 13 Rum