• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Magua Ron Miel


Magua Ron Miel is een heerlijke likeur die afkomstig is van de Canarische Eilanden. Het is gemaakt van de beste honing en rum, en heeft een zoete en zachte smaak die bij veel mensen in de smaak valt. Deze likeur is perfect om te genieten na een maaltijd of als een aperitief.

Bij Magua Ron Miel draait alles om kwaliteit en traditie. Het is een drankje dat al generaties lang wordt gemaakt met behulp van oude recepten en technieken. Dit zorgt ervoor dat elke fles Magua Ron Miel de beste kwaliteit en smaak heeft die mogelijk is.

Als u op zoek bent naar een heerlijke likeur om te genieten met vrienden en familie, dan is Magua Ron Miel zeker de moeite waard om te proberen. Met zijn unieke smaak en rijke geschiedenis is het een drankje dat u niet snel zult vergeten. Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog een fles Magua Ron Miel en ontdek zelf waarom deze likeur zo geliefd is bij zoveel mensen over de hele wereld!

De neus is erg zoet, aangenaam met veel honing. De smaak is verrassend zacht en licht met veel honing, romig met lichte kruiden en drinkt erg soepel. De afdronk is heerlijk zoet met honing en blijft lekker lang hangen.


Magua Rum in uw assortiment?
Magua Rum kopen?
Contact ons voor meer informatie

Rating: 0 sterren
0 stemmen
Land Spanje en de Dominicaanse Republiek
Alcohol 23%
Inhoud 0,7 liter
Leeftijd Niet aangegeven
Vat Niet aangegeven
Categorie Rum likeur
Distilleerderij Niet aangeleverd
Rum huis Teichenne
Regio Caribbean en Europa

Drink suggestie:

Erik adviseert de Magua honing Rum in een tumbler met ijs.Wij verzorgen graag een honing rum proeverij op uw locatie.

Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden


Alle informatie over Magua Ron Miel vind je natuurlijk heel gewoon op Rumworld, het Nederlandse Rum Portal