• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Marienburg RumMARIENBURG RUM

Suriname Alcoholic Beverages N.V. is een gevestigd Surinaams bedrijf dat een belangrijke bijdrage geleverd heeft aan de ontwikkeling van de Surinaamse samenleving sinds haar oprichting op 17 november 1966. Met solidariteit, loyaliteit en respect produceren wij de BEKENDE RUMS van Suriname.

Suriname Alcoholic Beverages N.V. bezit een portfolio van diverse sterke Surinaamse merken die diep geworteld zijn in de Surinaamse geschiedenis.

Suriname ‘s traditionele witte rum, met een rijke geschiedenis die dateert sedert de 17de eeuw en is genoemd naar de laatste lokale suiker plantage die operatief bleef tot rond de jaren '80. Deze gevierde rum is zuiver en vol van smaak. Uitermate geschikt voor het maken van cocktails, maar is ook puur te drinken naast een glaasje water. Marienburg Rum is met zijn sterk en onafhankelijk karakter dé pure rum van Suriname. Deze gracieuze en zuivere witte rum is perfect gebalanceerd in een plezierige samenstelling, wat deze rum geschikt maakt voor elke cocktail. Een echte smaakmaker gemixt met Sprite of vruchtensap


Bottler:
SAB Rum

Visiting:
Tour & Tasting

Established:
Not provided

Website:
SAB Rum

Facebook:
Marienburgrum

Instagram:
marienburgrum


Marienburg Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Marienburg 81% Overproof Rum Ja Nee
Marienburg 90% Overproof Rum Nee Ja
Marienburg 65% Overproof Rum Nee Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen


Privé Collectie


Marienburg 90% Rum