• Mooi assortiment
  • Top tastings
  • Rum promotie
  • Gratis rum advies

Mates RumLinks Erik van Rumworld, rechts Bart, founder van Mates RumHOE MATES RUM WORDT GEMAAKT

Hier is je spoedcursus rum. Rum is een gedistilleerde alcoholische drank gemaakt van bijproducten van suikerriet, zoals melasse. De melasse wordt gefermenteerd en gedestilleerd totdat het een heldere vloeistof wordt, die dan meestal wordt gerijpt in eikenhouten vaten.

Oké, laten we niet teveel in detail treden ...

Ons idee was om verschillende soorten natuurlijk verwerkte rum te blenden zonder suiker of andere toevoegingen om een gouden combinatie te bedenken. (Gold Rum dus)

Het goede nieuws is: we hebben het gevonden! Dus wat zit er in?

Drie tot vijf jaar oude rum uit Barbados, een land dat bekend staat om zijn rum in Engelse stijl. Deze rum heeft een heerlijke, authentieke smaak met een heerlijke zachtheid. We blenden dit met rum uit de Dominicaanse Republiek, met een vergelijkbare leeftijd van 3 tot 5 jaar. De rum uit dit gebied wordt rum in Spaanse stijl genoemd, bekend om zijn zoetere smaak. Om wat funkiness en fruitigheid aan deze combinatie toe te voegen, hebben we een klein beetje van de Jamaicaanse pot still rum toegevoegd. De finishing touch van onze unieke en voortreffelijke rum melange!

Binnenkort verschijnt er ook een White en heerlijke aged variant.

Uiteraard kunnen wij van Rumworld je deze formidabele Gold rum leveren,  en gebruiken we Mates Rum op verzoek ook bij onze cocktail workshops, rum proeverijen of evenementen

Voor eventuele vragen kan je gerust contact met ons opnemen.


Bottler:
Drink with Mates

Visiting:
Not possible

Established:
2019

Website:
Drinkwithmates

Facebook:
drinkwithmates

Instagram:
drinkwithmatesmates rum kopen, choco mates rum kopen, mates rum bestellen, mates rum cocktails, mates rum workshop, mates rum cocktail workshop