• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Negrita RumInformatie over Negrita Rum

Het begon allemaal met de visie van één man, Paul Bardinet. In 1857 raakte een jonge likeurmaker uit Frankrijk geïnteresseerd in de van verre eilanden geïmporteerde suikerrietalcohol. Gefascineerd door deze betoverende geest, ging Bardinet op pad om de West-Indische eilanden te verkennen om het vakmanschap en de technieken van het maken van rum te leren en een echte expert te worden.

Vanaf dat moment lag het lot van Bardinet in de Caribische geest. Na veel blenden en proeven kwam hij tot de perfecte formule voor zijn Caribische rum: Negrita.

Sinds meer dan een eeuw heeft Negrita zijn reputatie opgebouwd op basis van ongeëvenaarde kwaliteit en smaak. Onze Master Blender combineert zorgvuldig de beste rum van de beste locaties in het Caribisch gebied - elk gekozen vanwege zijn unieke smaak - om een soepele en exquise geest te creëren om te delen en van te genieten.

Negrita is een van de oudste merken in Frankrijk - een icoon dat meer dan een eeuw na zijn geboorte nog steeds in verrukking blijft. Met onberispelijke kwaliteit en smaak altijd centraal in de geest, blijft Negrita veelzijdig in een steeds veranderende wereld.


Bottler:
Bardinet

Visiting:
Not provided

Established:
1857

Website:
Rhum Negrita

Instagram:
rhum_negrita


Negrita Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Negrita White Rum Ja Nee
Negrita Intenso Rum Ja Nee
Negrita Dark Rum Nee Nee
Negrita Anejo Reserve Rum Nee Nee
Negrita Spiced Rum Nee Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen