• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Pampero Rum


De geschiedenis van Pampero Rum

Het verhaal van Pampero™ Rum begint in 1938 in Caracas. Twee vrienden uit eenvoudige maar relaties met een onverzadigbare passie voor het maken van rum durven dat ondenkbare aan en gebruiken voor het eerst eikenhouten vaten voor de opslag van hun rum.
In de geest van de Llaneros, de Venezolaanse cowboys en vrijheidsstrijders, wisten Alejandro Hernández en Luis Toro precies wat ze wilden en lieten ze hun eigen weg om dit doel te bereiken: de productie van een rum die de vrijheid van de liefde en het karakter van de Venezolaanse prairies .

Daarom staan de Llanero's nog steeds symbool voor de passie van Founding fathers van Pampero™. Een passie die tot op de dag van vandaag blijft werken, de maestro ronero, Luis Figueroa, leeft voort. De uitgesproken "grote man met een grote neus" wijdt zich met toewijding, ervaring en precisie aan het blenden en rijpingsproces van rum. Hij kent de drie geheimen die Pampero ™ -rum zijn kenmerkende smaak geven, en weet dat de waarheid in elke druppel verborgen zit.


Bottler:
Diageo

Visiting:
Tour & Tasting

Established:
1938

Instagram:
pamperovzla


Pampero Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Pampero Seleccion 1938 Rum Ja Nee
Pampero Anejo Especial Rum Ja Nee
Pampero Blanco Rum Ja Nee
Pampero Aniversario Rum Ja Ja
Pampero Reserva Exclusiva Rum Nee Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen


Privé Collectie


Pampero Aniversario Rum