• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Peaky Blinders Rum


Over Sadler's Peaky Blinders Rum
Peaky Blinder Black Spiced Rum. Peaky Blinder's is een zeer populair programma op dit moment. Het is een Gangster Family net na de Eerste Wereldoorlog.

De term Peaky Blinder verwijst naar de bendes Flat Caps waarin ze scheermesjes hebben gestikt om het voorhoofd van hun vijanden in te snijden, waardoor er bloed in hun ogen druppelt waardoor ze tijdelijk blind zijn en niet in staat om verdere aanvallen te verdedigen.

Sadler is net als de Peaky Blinders bende afkomstig uit "The Black Country", een regio in de West Midlands. Ze brouwen al meer dan 100 jaar. Als onderdeel van hun nieuwe Peaky Blinder assortiment brengen ze ook Gin, Irish Whiskey en Bourbon Whiskey op de markt.

De Sadler's familie
In het beroemde 'Black Country' van Engeland is de Sadler’s familie al sinds 1861 leverancier van de beste bieren en gedistilleerde dranken. Meer dan een eeuw aan kennis en passie heeft de Sadler’s familie ertoe geleid om deze gedurfde rum te creëren, vermengd met geselecteerde kruiden die tonen van sinaasappel, kruidnagel, vanille en rozijnen leveren.

Peaky Blinders Rum is:
Winnaar van de gouden medaille - San Francisco World Spirits Competition 2020
Bronzen medaillewinnaar - San Francisco World Spirits Competition 2018


Bottler:
Sadlers Brewing

Visiting:
Not provide

Established:
Not provided

Website
N/A

Facebook:
N/A

Instagram:
N/A


Peaky Blinders Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Peaky Blinders Black Spiced Rum Ja Nee