• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Phoenix Tears Rum


Welkom bij onze nieuwste fantastische creatie: Phoenix Tears Spiced Rum - een mythische alcoholische manifestatie van dit oude beest en al zijn legendarische krachten.

We hebben hun treurige tranen gebotteld en dit legendarische elixer gemaakt, zodat ook jij al hun buitengewone magie kunt oproepen. Laat je oude leven achter je, geniet van deze Phoenix-tranen en herleef jezelf met al zijn zelfvertrouwen, schoonheid en grootsheid - en in sommige zeldzame gevallen zijn glorieuze kuifveren.

Net als zijn legendarische stalgenoot Unicorn Tears Gin, zullen onze streng bewaakte extractiemethoden voorlopig een mysterie blijven. Weet gewoon dat we hun tranen hebben gemengd tot een premium Caribische rum met aroma's van bruine suiker en gedroogd fruit vermengd met natuurlijke kaneel en gember om het een zoete en pittige smaak te geven. Het is het ontbrekende mythische ingrediënt in je drankkast.

Schud de fles en verlies jezelf terwijl de glinsterende gouden sintels dwarrelen door een opalen kosmos van donkere en mysterieuze rum.


Bottler:
Firebox

Visiting:
Not possible

Established:
Not provided

Website
Firebox

Facebook:
N/A

Instagram:
N/A


Phoenix Tears Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Phoenix Tears Spiced Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen