• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Pirate's Grog Rum


Ons verhaal begint in 'Hottest Sparrow', een geïsoleerd dorp diep in de jungle van Roatán. Twee verre reizigers uit Engeland werden verliefd op een blend en hier groeide de passie om dit elixer met de wereld te delen...

Zoals veel Britse reizigers voor zich hebben gezien, lieten Gareth en Beth hun leven achter om zich te verliezen in de verlokkingen van vreemde landen en zich tegoed te doen aan de geneugten daarin.

De 'bananenrepubliek' Roatán, voor de kust van Honduras, bood veel en meer van wat ze verlangden. Ze raakten bevriend met de lokale bevolking van Hottest Sparrow en brachten dagen door met duiken in de rustige zeeën met eindeloos koraal en extravagant zeeleven, het leren van kruidengeneesmiddelen en het jagen op de ongrijpbare leguanen die zich in de jungle verbergen. Nachten werden doorgebracht met het absorberen van meer van de Caribische cultuur, dansen en drinken met medereizigers en zeerovers.

Eén ding, één gouden, zoete maar toch vurige toverdrank, vormde de perfecte aanvulling op deze idyllische ervaring... Pirate's Grog. Zo goed, dat onze gepassioneerde reizigers op zoek gingen naar de verantwoordelijke alchemist, en hun vragen brachten hen bij ‘The Dutch Pirate’, Robert J. van der Weg.

Een eerlijke, nederige en gelukkige man, de Nederlandse Piraat verwelkomde de reizigers met open armen en een rum in de hand... een prachtige relatie was geboren. Op echte ontdekkingsreizigers-manier keerden onze twee reizigers terug naar het moederland met verrukkingen van ver... Een gouden grog, vijf jaar gerijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten, de zoete nectar van zowel piraten als kooplieden... En nu voor hoogwaardigheidsbekleders zoals jij.


Bottler:
Pirates Grog

Visiting:
Not possible

Established:
Not provided

Facebook:
Pirates Grog Rum

Instagram:
piratesgrog


Pirates Grog Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Pirates Grog Honey Spiced Rum Ja Ja
Pirates Grog Pineapple Spiced Rum Ja Op Verzoek
Pirates Grog Spiced Rum Ja Op Verzoek
Pirates Grog 13 Rum Ja Op Verzoek
Pirates Grog Five Year Rum Ja Op Verzoek
Pirates Grog Love Potion No. 9 Rum Ja Op Verzoek
Pirates Grog Black ei8ht Rum Ja Op Verzoek
Pirates Grog Smokey Ginger Spiced Rum Ja Op Verzoek
Pirates Grog Original Gold Rum (old bottle) Ja Ja

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen


Privé Collectie


Pirates Grog 5yo Rum

Pirates Grog Original  Rum       (first edition)

Pirates Grog Honey Spiced Rum