• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Ponche Caribe Rum


PONCHE CARIBE

Tip Top Leáñez begon met het maken van siroop en likeuren. Don Angel kwam op het idee om een Ponche crema te produceren, een traditioneel drankje dat zijn oorsprong vindt in Venezuela en Trinidad. Maar het was pas vele jaren later dat zijn zoon, de heer Dick S. Leáñez, het proces begon om Ponche Caribe te creëren zoals we die vandaag kennen en waar we van houden!

In 1965 begon de heer Dick S. Leáñez te werken aan de productie van Ponche Caribe: een mengsel van eieren, melk, suiker, rum, cognac en natuurlijk de 'geheime familiekruiden'. 12 jaar lang experimenteerde hij met eindeloze formules, paste hij het recept aan en gooide hij een indrukwekkende 65.000 flessen Ponche weg voordat hij de perfecte mix van ingrediënten creëerde. Eindelijk, op 6 november 1977, produceerde Tip Top Leáñez hun eerste batch Ponche Caribe. Dat recept is ongewijzigd gebleven.

Ponche Caribe is een likeur op basis van room met een zoete en rijke smaak met verrassende tonen van kaneel en vanille. De unieke fluweelzachte smaak is een klassieker in het Caribisch gebied en in Latijns-Amerikaanse landen en wordt vaak genuttigd als een heerlijk drankje in de middag of als een drankje na het eten en gaat altijd gepaard met lange vriendelijke gesprekken. Er worden alleen hoogwaardige ingrediënten gebruikt en er worden geen conserveringsmiddelen aan de mix toegevoegd, terwijl je het op kamertemperatuur nog ruim een jaar kunt bewaren. Het kan puur, on the rocks of gemengd worden geserveerd. De heerlijk romige likeur wordt ook gebruikt om koude en warme desserts, fruit en koffie te verfijnen.


Bottler:
Leanez

Visiting:
Not provided

Established:
1965

Website:
Ponche Caribe


Ponche Caribe Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Ponche Caribe Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen