• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Relicario Rum


Dominicaanse Rum Proeverij? Contact ons voor meer informatie.


Relicario Rum wordt gedefinieerd als een lichte rum, kenmerkend voor Dominicaanse rum. Ron Relicario is het resultaat van optimale fermentatie en distillatie van de most, evenals de rijping van de alcoholische fasen in Amerikaanse eikenhouten vaten.
Ron Relicario is het resultaat van een combinatie van basis 5- en 10-jarige rums (Ron Relicario Superior) en basis 10- en 15-jarige rums (Ron Relicario Supremo).

Relicario Rum is gemaakt van 100% inheems Dominicaans suikerrietsap dat handmatig is geoogst. Het suikerrietsap wordt gedurende 30 uur gefermenteerd met gisten (sacharomyces cereviceae), die bijdragen aan de aromatische samenstelling van het eindproduct.

Gedistilleerd over stadia in doorlopende kolommen van verschillende hoogtes, en de laatste in een koperen distilleerketel om een glad product te verkrijgen. Het hele eendaagse rijpingsproces wordt streng gecontroleerd door onze meester-rummaker, die streeft naar maximale finesse, persoonlijkheid en kwaliteit.

Onze rum is gerijpt op 70º in Amerikaanse witte eikenhouten vaten van 225L. Het proces wordt van begin tot eind gecontroleerd in onze distilleerderijen in de Dominicaanse Republiek, in de vochtigheid en temperaturen die typisch zijn voor het Caribisch gebied. De zeebries en het intern roosteren van de vaten geven het de karakteristieke geur, persoonlijkheid en kwaliteit van onze rum


Bottler:
Relicario

Visiting:
Not provided

Established:
Not provided

Website:
Relicario Rum

Facebook:
Relicario Rum

Instagram:
relicariorum


Relicario Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Relicario Peated Finish Rum Ja Nee
Relicario Supremo Rum Ja Nee
Relicario Superior Rum Ja Nee
Relicario Vermouth Finish Rum Nee Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen