• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Rom Rincon Rum


Onze Rom Rincon Promotie op Club Rum


Rom Rincon info


Welkom!
Bij de Kaya C.D. Crestian 8 & 10 ligt The Cadushy Distillery, een mekka van 1500 vierkante meter voor de avontuurlijke drinker en nieuwsgierige reiziger. De enige in zijn soort op Bonaire! We zijn niet alleen een werkende distilleerderij in het centrum van Rincon, maar ook de thuisbasis van de Cadushy Experience, gevestigd in historische gebouwen en heeft een prachtige tuin met eeuwenoude Calbas-bomen, veel lora-papegaaien en zelfs enkele kolibries. Jaarlijks ontvangt de Cadushy Experience zo'n 25.000 bezoekers.

Ter plekke produceren we al onze producten, waaronder 's werelds unieke Cactus Likeur Cadushy of Bonaire Liqueur en de bekroonde Rom Rincon.

De Spirit van Bonaire
Toen meester-distilleerder, Eric Gietman, een gedistilleerde lijn wilde ontwikkelen, besloot hij deze "The Spirit of Bonaire" te noemen... een eerbetoon aan het eiland Bonaire en zijn gemeenschap.

Omdat hij zelf een rumdrinker was, ontwikkelde hij eerst zijn eigen rum en noemde die Rom Rincón, naar de oude hoofdstad van Bonaire. Andere sterke dranken zoals Vodka, Whisky en Gin volgden.

Rom Rincon is gekruid in de klassieke Caribische traditie...

De hedendaagse Caribische rumdistilleerders hebben honderden jaren ervaring in het perfectioneren van de kunst van distilleren, rijpen en blenden.

Vroeger was het nodig om kruiden aan rum toe te voegen omdat de rum zo grof en hard was dat zeelieden alle kruiden die ze hadden zouden mengen en mengen om de smaak te verbeteren en glad te strijken.

We volgden deze traditie, maar begonnen met rum van hoge kwaliteit die we creëren in onze eigen artesische distilleerderij in het hart van Rincon.

Toen hij begon, zette Eric een paar kleine vaten Rom Rincon opzij om een eigen voorraad Rom Rincon aan te leggen. Jaren later werden de kleine vaten geopend en gebotteld voor privégebruik. Omdat hij er genoeg van had, begon Eric wat van zijn Private Stock met zijn vrienden te delen. Grote fout! Al snel kreeg hij zoveel verzoeken van zijn vrienden, en vrienden van vrienden, en vrienden van vrienden van vrienden.

Rum maken en drinken is een geweldige manier om vrienden te maken. Dus nu staat Rom Rincon Private Stock te koop. Alleen bij The Cadushy Distillery en Selected Stores. (en Rumworld is er een van)


Bottler:
Cadushy Distillerie

Visiting:
Tour & Tasting

Established:
2009

Website:
Cadushy

Facebook:
Rom Rincon

Instagram:
romrincon


Rom Rincon Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Rom Rincon Spiced Rum Ja Ja
Rom Rincon Private Cask Rum Ja Op Verzoek
Rom Rincon Limited Edition Zo lang de voorraad strekt Op Verzoek

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen