• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Santa Cruz Honing Rum


Op de hellingen van de Teide, op de Canarische Eilanden , bevindt zich een kleine fabriek die eigendom is van Distilleerderij Santa Cruz Rum de Tenerife , waar de ambachtelijke technieken voor de productie van rum in essentie niet verloren zijn gegaan, met aroma's van hout en riet in het interieur. suiker, die de traditionele geest van de authentieke ambachtelijke rum omsluit .

Het geheim van het maken van een goede rum is om verschillende rietdestillaten te combineren en ze te laten rusten in eikenhouten vaten zodat ze blijven evolueren en aroma's en smaken absorberen die het zijn eigen identiteit geven .

Vandaar dat honderden Bourbonvaten voor eenmalig gebruik uit Kentucky dienen als een kist om onze kostbaarste schat te bewaren. Dit is hoe goede rum wordt gemaakt en zo werd Ron Santa Cruz Rum geboren , de kwaliteit van onze grondstof en de tijd zijn onze beste bondgenoten.

Distilleerderij Santa Cruz de Tenerife heeft Ron Santa Cruz gecreëerd en heeft een revolutie teweeggebracht in de Canarische rummarkt met een imago dat is ontworpen en uitgewerkt voor een steeds veeleisender wordende consument, die gokt op kwaliteit en design in zijn hele productassortiment.


Bottler:
Santa Cruz

Visiting:
Not provided

Established:
Not provided

Website:
Ron Santa Cruz


Santa Cruz Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Santa Cruz Ron Miel Rum Likeur Ja Ja
Santa Cruz Blanco Rum Nee Nee
Santa Cruz Dorado Rum Nee Nee
Santa Cruz Seleccion Rum Nee Nee
Santa Cruz Platino Rum Nee Nee
Santa Cruz Fresa Rum likeur Nee Nee
Santa Cruz Caramel Rum likeur Nee Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen