Santa Teresa Rum

Meer informatie over Santa Teresa Rum
GENERATIES MAESTROS RONEROS
Om Maestro Ronero bij Santa Teresa te worden, moet je je strepen hier in ons huis verdienen. Elke Meastro Ronero leert onder het toeziend, ambachtelijk oog van een doorgewinterde Santa Teresa Maestro. Ze moeten ijverig de kennis en ambachtelijke vaardigheden verwerven; de zintuigen; de herinnering; de recepten – eerst om zelf toe te passen en dan door te geven aan de volgende generatie.
DE SOLERA-TECHNIEK
De solera-methode, overgedragen van maestro op maestro, zorgt ervoor dat in elke fles Santa Teresa iets van het allereerste vat doorloopt. Dat komt omdat het originele vat nooit is geleegd. In plaats daarvan wordt elke keer dat een fles wordt getrokken, het vat bijgevuld met een iets jongere rum. En dit herhaalt zich met elke fles Santa Teresa.
VAKMANSCHAP IN ELK ASPECT
Alles aan Santa Teresa, van de speciale potstill-rum tot de Solera-methode, het bottelsysteem en het met de hand aanbrengen van de was die wordt gebruikt om de kurk af te sluiten, maakt van elke fles een uniek en exclusief stuk.
Bottler:
Santa Teresa
Visiting:
On request
Established:
1796
Website:
Santa Teresa
Facebook:
Santa Teresa Rum
Instagram:
santateresarum
Santa Teresa Rum Portfolio | Verkrijgbaar in Nederland | Te proeven op onze Rum Proeverijen |
---|---|---|
Santa Teresa Bicentenario Rum | Nee | Ja |
Santa Teresa Solera 1796 Rum | Ja | Op verzoek |
Santa Teresa Selecto Rum | Ja | Op verzoek |
Santa Teresa Anejo Gran Reserva | Ja | Op verzoek |
Santa Teresa Blanco | Nee | Ja |
Contact ons voor meer informatie en prijzen