• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

The Duppy Share Rum


HET DUPPY SHARE RUM VERHAAL

Het Caribisch gebied is een van de meest hypnotiserende, opwindende en leuke plekken waar ik ooit ben geweest. Ik heb het geluk in Londen te wonen, dat sinds de Empire Windrush in 1948 op onze kusten landde, gezegend is met een rijk Caribisch erfgoed en daarom eindeloze etablissementen om enkele van de beste Caribische exportproducten te proeven, van heerlijke Jerk gekruide eten, ongelooflijke reggaemuziek en nog veel meer.

Maar hoe zit het met het belangrijkste exportproduct van het Caribisch gebied? Hoe zit het met rum? Nou, tenzij je het gevoel had dat het Caribisch gebied alleen maar om vleermuizen draait, of erger nog, vermoeide clichés van kapiteins en piraten, dan was er niets voor jou - en ik besloot dat het de hoogste tijd was om er iets aan te doen. Dus betreed (/ wankel) podium rechts, The Duppy Share. Een ongelooflijk smakende spirit die is ontworpen voor iedereen die van rum houdt, en misschien nog relevanter, voor iedereen die van plezier houdt. Dus als je het spelen met vleermuizen en piraten bent ontgroeid, kom dan een drankje bij ons drinken.

DE NAAM

WAT IS HET DUPPY SHARE?

Duppies zijn donkere Caribische geesten, afkomstig uit Jamaica en bekend om hun speciale liefde voor rum.

Naarmate een sterke drank ouder wordt in vaten, gaat er in de loop van de jaren een bepaalde hoeveelheid verloren door verdamping. Bekend als het aandeel van de engelen (angel share) in de productie van Schotse whisky, dit is veel te tam voor de wereld van rum...

Volgens de Caribische legende duiken de donkere duppy-geesten tussen de eilanden om het beste deel van de rum te stelen. Spirit masters, bedreven in de fijne kunst van het blenden, de duppies nemen alleen het beste.
Dit is het duppy-share.


Bottler:
Westborne Drinks Company

Visiting:
Not possible

Established:
Not provided

Website:
The Duppy Share

Facebook:
The Duppy Share

Instagram:
theduppyshare


The Duppy Share Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
The Duppy Share White Rum Zo lang de voorraad strekt Nee
The Duppy Share XO Rum Zo lang de voorraad strekt Nee
The Duppy Share Caribbean Rum Zo lang de voorraad strekt Nee
The Duppy Share Spiced Rum Zo lang de voorraad strekt Nee

Contact ons voor meer informatie of verkoopadressen


Alle informatie over The Duppy Share Rum vind je natuurlijk op Rumworld, het Nederlandse Rum Portal