• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

The Lovers Rum


Geboren uit een passie & Traditie


The Lovers Rum is ontstaan uit een passie voor de vloeistof die de basis vormde voor enkele van de meest bekende klassieke rum cocktails, en het concept is geïnspireerd door een familietraditie van waarzeggerij onder de vrouwen in mijn familie.

Deze vrouwen lezen tarotkaarten voor de familie om de toekomst te voorspellen; mijn grootmoeder gaf dit door aan mijn moeder, en zij gaf dit door aan mijn zus, die dit ook eerder als hobby dan als beroep opvatte, dus ik wilde hun nagedachtenis eren met deze rum. Op dezelfde manier als een rum Master Blender een vloeistof in vaten doet om iets voor de toekomst te creëren, vooruitlopend op de smaak van die vloeistof, voorspelden deze vrouwen de toekomst met tarotkaarten.

We hebben The Lovers Rum gemaakt door cultuur, design, emoties en fantasie te combineren tot een vloeistof.

Onze unieke flesfunctie toont een Tarotkaartlabel dat direct herkenbaar is, zodat u uw favoriete rum direct kunt herkennen. Het Lovers Rum Tarot-kaartontwerp toont een groot aantal gelaagde symbolen die de kenmerken en het smaakprofiel van deze rum rechtstreeks met elkaar verbinden. Het verhaal van het label is er een van avontuur, verkenning en fantasie, vol verborgen boodschappen.

Bij elke nieuwe rum in deze serie die wordt uitgebracht, vertelt een uniek tarotkaartlabel op de fles het verhaal van de rum die erin zit.


Bottler:
Mr. Daiquiri PTE

Visiting:
Not possible

Established:
2020

Website:
The Lovers Rum

Facebook:
N/A

Instagram:
N/A


The Lovers Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
The Lovers VI Rum Ja Op verzoek

Contact ons voor meer informatie of verkoopadressen