• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

The Real McCoy Rum


So, What's The Story of  "The Real McCoy Rum?"

The Real McCoy Rum is gebaseerd op het verhaal van Bill McCoy, de pionier op het gebied van rum uit het Prohibition-tijdperk. In januari 1920 was McCoy de eerste die een boot met alcohol vulde in het Caribisch gebied, deze naar New York City voer en legaal optrad als een drijvende slijterij drie mijl uit de kust. McCoy zorgde ervoor dat hij altijd buiten de grens van drie mijl bleef, wat internationale wateren waren in de begindagen van de Amerikaanse drooglegging. (Slim, toch?)

McCoy maakte naam omdat hij de alcohol nooit vervalste. Terwijl copy-cat rumlopers hun alcohol zouden verdunnen met slechte chemicaliën zoals terpentijn, houtalcohol en pruimensap, deed McCoy dat nooit. De bezoedelde producten kregen de bijnaam "Booze", "Hooch" en "Rot Gut", terwijl McCoy's kwaliteitsdranken bekend werden als "The Real McCoy."

Onze meermaals bekroonde collectie rum wordt geproduceerd ter ere van McCoy met behulp van zijn Prohibition Tradition®. De rum is volledig onvervalst - er zijn geen toegevoegde zoetstoffen, smaken, parfums of chemische stabilisatoren - en we gebruiken alleen de beste blackstrap melasse en puur Barbados bronwater. De rum wordt in een kleine batch gedistilleerd in een zeldzame, ambachtelijke combinatie van koperen pot- en kolomstills, en vervolgens authentiek tropisch gerijpt in Amerikaanse eikenhouten bourbonvaten van zwaar hout gedurende 3, 5, 10 of 12 jaar.


Bottler:
The Real McCoy

Visiting:
Not possible

Established:
Not provided

Website:
The Real McCoy

Instagram:
therealmccoyrum


The Real McCoy Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
The Real McCoy 3yo Rum Ja Nee
The Real McCoy 5yo Rum Ja Nee
The Real McCoy 10yo Rum Ja Op verzoek
The Real McCoy 12yo Rum Ja Op verzoek
The Real McCoy 12yo Prohibition Rum Ja Op verzoek

Contact ons voor meer informatie of verkoopadressen