• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Tobacco Rum


about

 

ANTONIO NADAL S.A. is een dynamische en voortdurend evoluerende onderneming, gebaseerd op sterke familiewaarden en goodwill.

De prestaties zijn stabiel en constant gebleven dankzij de vastberadenheid van de eigenaren en heeft nu een enorm en gevestigd klantenbestand.

Momenteel heeft ANTONIO NADAL S.A. een team van 40 mensen en produceert het een assortiment van 180 verschillende dranken. Deze producten omvatten kruidenlikeur TUNEL DE MALLORCA en PALO TUNEL, beide beschermd door de geografische benaming Palo de Mallorca en de geografische benaming Herbes de Mallorca.

De belangrijkste markt van ANTONIO NADAL S.A. is de Balearen, waar het een aandeel heeft in alle segmenten van de drankensector. Het is ook opmerkelijk aanwezig aan de Middellandse Zeekust van Spanje en de Canarische Eilanden. Dit zijn strategische showcase-locaties voor internationaal toerisme.

De huidige Europese exportbestemmingen zijn: Portugal, Duitsland, Italië, België, Andorra, Luxemburg, Groot-Brittannië, Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Letland, Estland, Cyprus, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Griekenland en Nederland. In de afgelopen 3 jaar breidde de export zich uit naar Zuid-Amerika en Azië, waaronder Peru, Colombia, Panama, Korea, Japan, China en India.

ANTONIO NADAL S.A. richt zich momenteel op uitbreiding naar nieuwe Europese en niet-Europese markten om duurzame groei te behouden.

Tussen 2009 en 2012 onderging de TUNEL-fabriek in de buurt van Palma de Mallorca een complete make-over, ingegeven door twee belangrijke factoren. Ten eerste zorgde de upgrade van het gebouw voor hogere energiebesparingsnormen en konden we onze trainingsafdeling voor klanten uitbreiden in een speciale Mixology Room. Ten tweede, maar daarom niet minder belangrijk, hebben de volledige renovatie en uitbreiding van de productielijn, inclusief nieuwe bottellijnen, en een nieuw, volledig uitgerust laboratorium ons in staat gesteld om aan de groeiende internationale vraag te voldoen.


Bottler:
Antonio Nadal

Visiting:
Tour & Tasting

Established:
1898

Website:
Antonio Nadal

Facebook:
N/A

Instagram:
N/A


Tobacco Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Tobacco Ron Miel Rum Likeur Ja Ja
Tobacco White Rum Ja Ja
Tobacco Black Rum Ja Op Verzoek
Tobacco Spiced Rum Nee Nee
Tobacco Raspberry Rum Nee Nee
Tobacco Oro Rum Nee Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen