• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

Twin Fin Rum


CARIBISCH NAAR CORNWALL – KUST NAAR KUST

Geïnspireerd door de kusten van Cornwall en het Caribisch gebied. Twin Fin begint zijn leven op het warme zand van de Caraïben, steekt de Atlantische Oceaan over om te landen op de ruige kust van Cornwall. Het epische resultaat van twee jaar creatief experimenteren om een gedurfde familie van exotische rums als geen ander te creëren.

Gemaakt door Southwestern Distillery in de buurt van Padstow. Tarquin Leadbetter, de eigenzinnige autodidactische Master Distiller achter de Tarquin's Gin, heeft zijn ervaring met het distilleren van botanicals, zijn liefde voor experimenteren en innovatie gecombineerd om Twin Fin te maken.

We mixen de beste Caribische rum, elk zorgvuldig geselecteerd uit uitstekende distilleerderijen in het Caribisch gebied en zeilden naar onze distilleerderij aan de noordkust van Cornwall om te worden gemengd met fruit en kruiden van over de hele wereld. Bij Twin Fin draait alles om het benutten van onze ervaring, het toepassen van onze passie en creativiteit in iets moois.

Twin Fin rums zijn rijk, tropisch en verfrissend. Fantastisch in cocktails en het lekkerst bij een strandbarbecue met vrienden.


Bottler:
South Western Distillery

Visiting:
On request

Established:
2018

Website:
Twin Fin Rum

Facebook:
Twin Fin Rum

Instagram:
twinfinrum


Twin Fin Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
Twin Fin Spiced Golden Rum Ja Ja
Twin Fin Coconut & Lychee Rum Ja Op Verzoek
Twin Fin Pineapple & Pink Grapefruit Rum Ja Op Verzoek
Twin Fin Barrel Aged Rum Nee Nee
Twin Fin Cold Brew Coffee Rum Likeur Nee Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen