• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

William George Rum


WILLIAM GEORGE RUM CRAFTMANSHIP TO BRING BLISSFUL HAPPINESS FOR DECADES OF TIME.
William George ™ -rum is gemaakt om twee grote mannen te eren die eerlijkheid nastreefden en kracht belichaamden. De drang om twee grootvaders te eren leidde tot het streven naar perfectie. Deze unieke blend is gemaakt met passie en toewijding om de wereld een uitzonderlijke smaak te bieden, zodat je opnieuw de iconische ervaring van witte rum kunt omarmen.

A LABEL WITH MANY HINTS TO HERITAGE.

Het kompas, dat een iconisch symbool vertegenwoordigt in de geschiedenis van rum, wijst naar 11 graden west. De richting geeft het ware noorden aan, berekend vanaf Victoria Falls op het moment dat William en George in Afrika wonen. True North geïnterpreteerd als "het juiste pad" vertaalt "eerlijkheid" als een kernwaarde voor ons merk.

Terwijl het lettertype is overgenomen uit de geboorteakte van George, is het handschrift afkomstig uit een speciale brief die William tientallen jaren geleden aan zijn vrouw schreef. Het helpt ons herinneren dat zo'n sterke liefde ons voortstuwt in het najagen van waar geluk. En dus heffen we het glas op "zalig geluk voor decennia".

TREASURE

Wij geloven dat echte mannen hun kwetsbaarheid omarmen; het maakt ze sterker. De lichte en kostbare fles had daarom niet anders kunnen zijn. Deze tijdloze schat draagt waarheidsgetrouw gewicht in zijn verhalen en een gedurfde, volle smaak.


Bottler:
E & A Scheer

Visiting:
Not possible

Established:
2018


William George Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
William George White Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen