• Rum promotie
  • Top tastings
  • Rum advies
  • Nederlands Rum Portal

X.M. Rum



De familie D'Aguiar was meer dan 150 jaar actief in Guyana. In de jaren 1840 startte de heer Jose Gomes D'Aguiar, de oprichter, een Rum Business die uitgroeide tot een keten van Retail Spirit Shops. In 1885 werd het bedrijf uitgebreid met een Cacao- en Chocoladefabriek en een Schoener Shipping Agency.

Tijdens zijn ambtstermijn (1934 - 1989) toonde het bedrijf een record van snelle ontwikkeling en voortdurende vooruitgang en is het uitgegroeid tot een van de meest dynamische, efficiënte en winstgevende bedrijven in het Caribisch gebied.
Banks DIH Limited is nu een miljardenbedrijf en wordt geleid door de heer Clifford Barrington Reis, CCH, die na het overlijden van de heer Peter S. D'Aguiar werd benoemd tot voorzitter/directeur en daarmee het begin van een nieuw tijdperk inluidde in de geschiedenis van het bedrijf.
Onverschrokken door de omvang van de extra verantwoordelijkheden, ging de nieuwe voorzitter onmiddellijk aan de slag om Banks DIH Limited op de gecharterde koers van voortdurende ontwikkeling te houden. De stijl van leidinggeven van de heer Clifford Reis kan worden omschreven als 'hands-on' en stuurt aan door overleg, hulp en advies van de directeuren, leden van de Raad van Bestuur en de Medezeggenschapsraad (W.M.P.B.). Hij is van mening dat zaken met een gevoel van urgentie moeten worden ondernomen en dat het behalen van kwaliteitsresultaten van het grootste belang is.


Bottler:
Banks DIH

Visiting:
Not provided

Established:
Not provided

Website:
XM Rum Guyana

Facebook:
N/A

Instagram:
N/A


X.M. Rum Portfolio Verkrijgbaar in Nederland Te proeven op onze Rum Proeverijen
X.M. 15yo Rum Ja Op Verzoek
X.M. 12yo Rum Ja Op Verzoek
X.M. 10yo Rum Ja Op Verzoek
X.M. 7yo Rum Ja Nee
X.M. 5yo Rum Ja Nee

Contact ons voor meer informatie en verkoopadressen